Un weekend pe cai mari

Comedie spumoasa, un chihuahua, Beverly Hills, acestea sunt reperele peliculei "Chihuahua de Beverly Hills". Iti recomand sa nu-l ratezi daca vrei sa-ti inseninezi zilele libere.
Comedie spumoasa, un chihuahua, Beverly Hills, acestea sunt reperele peliculei "Chihuahua de Beverly Hills". Iti recomand sa nu-l ratezi daca vrei sa-ti inseninezi zilele libere. Personajul principal este Chloe, o catelusa rasfatata, care se rataceste undeva in Mexic. In incercarea de a gasi drumul spre casa, simpaticul personaj intampina tot felul de probleme si ajunge sa cunoasca adevarata viata de caine, care este total diferita de raiul pe care-l traieste la stapana sa.

Locatie: Cinema The Light
Data: 31 ianuarie
Ora: 10.15

Ai grija "Pe-trecerea de pietoni"


Multa distractie, mult dans, haos. Iti spun ceva aceste repere? Daca da, nu uita sa treci sambata prin clubul 100 CROSSROADS.
Nu vei regreta si vei scapa de toate energiile negative pe care le-ai acumulat de-a lungul saptamanii.

Locatie: 100 CROSSROADS
Data: 31 ianuarie
Ora: 21.00
Intrarea este libera

Future Shorts, un eveniment care si-a castigat locul in randul celor mai iubite manifestari, a revenit la inceput de 2009, tot la Galeriile ArtExpo. Daca vei alege sa mergi acolo, vei avea ocazia sa vezi un documentar animat produs de Josh Raskin, care-ti va aminti de John Lenon. In plus, vei putea urmari productia "Les amours perdus" de Caroline Sascha Cogez, dar si clasicul "The Bloody Olive".

Locatie: ArtExpo - TNB
Data: 31 ianuarie
Ora: 20.00
Pret bilet: 20 lei (o bere inclusa)

Clubul Taranului Roman te asteapta la inceput de februarie, la o seara de tango argentinian.
Crezi ca poti rata asa ceva?

Locatie: Clubul Taranului Roman
Data: 1 februarie
Ora: 20.00
Pret bilet: 10 Lei

Ion Caramitru si Johnny Raducanu te asteapta, in Sala Atelier a Teatrului National I.L. Caragiale, la o seara de dialoguri de fantezii in jazz.

Locatie: Teatrul National I. L. Caragiale
Data: 1 februarie
Ora: 20.00
Pret bilet: 30 Lei; 16 Lei redus
30 Ianuarie 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod