Un week-end cu câini și pisici

Deși fuseseră programate cu mult timp înainte de tragedia cu copilul omorât de maidanezi, cele două evenimente de week-end-ul ăsta dedicate animalelor de companie sunt poate mai potrivite în

Deși fuseseră programate cu mult timp înainte de tragedia cu copilul omorât de maidanezi, cele două evenimente de week-end-ul ăsta dedicate animalelor de companie sunt poate mai potrivite în context decât dacă ar fi fost anume puse acum. Dacă sunteți sau nu iubitori de animale, dar mai ales dacă vreți să faceți ceva pentru ele, mergeți în Herăstrău sau pe Barbu Văcărescu și n-o să vă pară rău.

Sâmbătă, de la 18.00 la Roaba de cultură în Parcul Herăstrău va fi o ocazie minunată să învățați câteva lucruri noi despre căței.

Asta dacă nu aveți deja unul, caz în care sunteți așteptați cu el la distracție. Se va îmbina arta cu sportul, cățeii cu joaca, zâmbetul cu distracția. Vor fi de asemena jocuri și pentru copii, dar și pentru căței și stăpâni. Veți afla informații despre regulile haitei și comportamentul animalelor, totul prezentat sub formă relaxată, de specialiști și artiști. Puteți asista și la demonstrații de agility și să vă lăsați copilul să se exprime liber prin desen. Actori principali în acest eveniment vor fi câinii de la Clubul Câinilor Utilitari.

Expoziția de sculptură va fi oferită de artistul Costache Popescu Ghergani, atelierele de desen cu tema: Câinele, prietenul meu și cursurile Câinele, prietenul meu - Copii și câini în siguranță, precum și demonstrațiile de agility vor fi oferite de echipa de agility a Clubului Câinilor Utilitari.

***

Charity Boutique, dacă vă pasă de animale


Tot în week-end, între orele 12.00 și 17.00, Asociația Red Panda vă așteaptă la centrul de adopții „Iubirre” de pe Bulevardul Barbu Văcărescu nr.164, unde are loc un yard sale, din cadrul Charity Boutique.

Toate vânzările de obiecte (pe care le puteți găsi și aici) vor fi în beneficiul animalelor fără stăpân sau adăopost aflate în grija Red Panda. Dacă veți dori să și adoptați un cățel sau o pisică, cu atât mai bine. Acela e locul perfect.

dollores-benezic
dollores-benezic
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod