Ultimul spectacol din stagiunea 2007/2008


"Creatorul de Teatru" de Thomas Bernhard este unul dintre cele mai longevive spectacole din istoria postdecembrista a teatrului romanesc, jucandu-se deja de 7 ani si avand la activ peste 250 de reprezentatii.

Astfel, "Creatorul de teatru" este, in viziunea regizorului Alexandru Dabija "o meditatie comic-amara asupra vremurilor pe care le traim".

Marcel Iures, interpretandu-l pe actorul Bruscon (rol care i-a adus premiul "Uniter 2002", pentru cel mai bun actor), compune, deopotriva, un portret, dar si un autoportret.

In acest sens, regizorul Alexandru Dabija marturisea la data premierei: "Nu cred ca exista un moment mai propice in arta romaneasca pentru a vorbi despre actor si nu cred ca exista un actor mai potrivit pentru a vorbi despre "nimic", decat cel mai "ajuns" actor roman al momentului".

Nu pierdeti "Creatorul de teatru", in regia lui Alexandru Dabija, de luni, 21 iulie, ora 19.00. O productie a Teatrului Act, ultima din aceasta stagiune, faciliteaza intalnirea cu nume consacrate, precum Marcel Iures, Valeria Seciu, Constantin Draganescu, Afrodita Androne si Vitalie Bantas.

Durata: 2 ore si 10 minute

Pretul biletelor: 20 lei integral, 15 lei redus pentru elevi, studenti si pensionari

Programul casei de bilete:

Luni – Vineri: 11.00 – 18.30

Sambata – Duminica: 12.00 – 18.30 (cand sunt programate spectacole)


 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod