Ți-ai lăsa copilul să doarmă o noapte la Antipa?

Și nu numai să doarmă, dar să se lase legănat de colții celui mai important exponat al Muzeului Antipa, Deinotherium gigantissimum, să participe la ritualul zilnic de închidere a muzeului și

Și nu numai să doarmă, dar să se lase legănat de colții celui mai important exponat al Muzeului Antipa, Deinotherium gigantissimum, să participe la ritualul zilnic de închidere a muzeului și să adoarmă la legenda spusă de un cercetător despre animale dispărute sau actuale, care mai apoi o să-i bântuie visele?

Ei bine, dacă credeți că aveți un copil curajos sau suficient de curios ca să petreacă o noapte în Muzeul Antipa, înscrieți-l. Vara asta se reia proiectul care anul trecut a avut un asemenea succes încât muzeul a trebuit să înmulțească numărul nopților cu copii față de ce prevăzuseră.

Peste 200 de copii au dormit legănați de Deinotherium gigantissimum în perioada mai-septembrie 2012.

Se pot înscrie în acest proiect copiii cu vârste cuprinse între 6 şi 12 ani. Pentru a prinde unul din cele 20 de locuri săptămânale trebuie să trimiteți un email pe adresa: florentinap@antipa.ro sau să sunați la numărul de tel: 021 312 88 26, tasta 4.

După înscriere copiii sunt aduși la Muzeu vinerea, de la ora 21.00, iar părinţii sunt aşteptaţi să-i ia a doua zi, sâmbăta, începând cu orele 8.30, după ce copiii au mâncat micul dejun.

Costurile de participare sunt de 200 Ron/copil; 300 Ron/doi fraţi; 400 Ron/trei fraţi. Găsiți mai multe informații pe site-ul muzeului.

dollores-benezic
dollores-benezic
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod