Teatru, show de improvizatie si muzica rock

Maine, 14 ianuarie, incepand cu orele 10.00, poti retrai copilaria alaturi de micutul tau, mergand la piesa "Harap Alb", care se joaca la Teatrul Ion Creanga. Din distributie fac parte si Lucian Ifrim, Daniel Tudorica, Cristian Boeriu, Ionut Antonie, Anca Zamfirescu, Vera Linguraru, Cristian Cretu, Marina Procopie, Carmen Palcu, Liliana Donici, Alexandrina Halic, Voicu Hetel, Bogdan Uritescu, Camelia Andrita, Eduard Jighirgiu, Doru Ana, Ilinca Atanasiu, Ani Cretu, Daniel Roman, Adelina Pfeiffer, Oana Sandu si Cristina Rosoga.


Pentru a-ti reimprospata memoria, afla ca Harap Alb nu respecta sfaturile parintesti si devine, cu juramant de supunere, sluga Spanului, personaj care intruchipeaza ticalosia.

Dupa ce trece prin mai multe incercari, in care este gata sa-si piarda capul, reuseste, in cele din urma, gratie curajului si istetimii sale, sa infranga raul si sa-si recapete identitatea de print.

Pentru a te convinge sa mergi la aceasta piesa, afla ca in 2005 spectacolul a primit Premiul pentru cel mai bun spectacol - acordat de Festivalul International de Teatru pentru Copii "100, 1.000, 1.000.000 de povesti", editia I – Teatrul Ion Creanga.

Locatia: Teatrul Ion Creanga - Sala Mare;
Regia: Cornel Todea;
Scenografia: Viaceslav Vutcariov;
Durata spectacolului: 1h 45';
Pret bilete: 9.45 lei (adulti), 7.35 lei (copii), 5.25 lei (grupuri organizate).

Pe seara, mergi la piesa "Revizorul", de N.
V. Gogol, in regia lui Horatiu Malaele. Din distributie fac parte Stefan Banica jr., George Mihaita, Virginia Mirea, Delia Seceleanu, Valentin Teodosiu, Ion Chelaru, Gheorghe Danila, Serban Georgevici, Eugen Racoti, Petre Dinuliu, Florin Dobrovici, Bogdan Cotlet, George Grigore, Cuzin Toma, Bogdan Ghitulescu, Alexandru Conovaru si Ana Maria Lazar.

Locatie: Teatrul de Comedie - Sala Studio;
Data: Miercuri, 14 ianuarie;
Ora: 19.30;
Durata: 1h 55' (fara pauza);
Pret bilet: 15.90 lei.

Ce zici de un show de improvizatie? Mergi la Cafe DeKo, incepand cu ora 21.00, unde vei vedea spectacolul "Zis si facut!".
Nu stii unde este? Mergi la sigur pe B-dul. Nicolae Balcescu nr. 2 (TNB - etaj 1 - intrare Laptarie) sau suna la numarul de telefon 312.97.38.

Vrei sa asculti niste muzica rock de calitate? Mergi pe Calea Mosilor 34 (in spatele magazinului Cocor) la Avast Club. Aici, pe 14 ianuarie, Tanase & Friends prezinta cover night, incepand cu ora 20.30. Intrarea este libera de luni pana luni, de la 19 pana la ultimul "pirat" esuat.
13 Ianuarie 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod