Târg de job-uri pentru iubitoarele de mașini

Facultatea de Transporturi din București găzduiește azi și mâine (8 şi 9 noiembrie) târgul de locuri de muncă JobTransport. Dacă sunteți studente sau absolvente de Transporturi sau
Facultatea de Transporturi din București găzduiește azi și mâine (8 şi 9 noiembrie) târgul de locuri de muncă JobTransport. Dacă sunteți studente sau absolvente de Transporturi sau Politehnică, sau doar vă plac mașinile, aveți ocazia să întâlniți acolo angajatori de renume din domeniu, care vor face recrutări.

Candidaţii pot aplica pentru joburi precum „logistic engineer”, „logistic officer”, „agent transport”, „coordonator transport”, „coordonator zonal”, „analist calitate”, „coordonator depozit”, „project manager la departamentul operaţional”, „consilier vânzări piese auto”, „operator comercial identificare piese auto”, „inginer producţie”, „referent expediţii”.

La eveniment participă numeroase companii din domeniile transportului şi logisticii şi conexe cu acestea, dar şi firme specializate în resurse umane şi în consiliere în carieră.

Vor fi prezente companii ca TTS Group, DSV Solutions, Elite, DPD, Mailman, Sameday Courier, Transferoviar Grup, DB Schenker, Wim Bosman, Gefco, KLG Europe, Kuehne+Nagel, Goodyear, Thales, Dynamic Human Resources, 4Career. Totodată, la târg vor participa şi Ministerul Transporturilor, Registrul Auto Român şi Metrorex.

„JobTransport, primul târg destinat studenţilor şi absolvenţilor de la Transporturi, va fi un câştig atât pentru angajatori, cât şi pentru candidaţi. Pe de o parte, tinerii vor avea şansa să aplice pentru un job în domeniul pentru care s-au pregătit, iar pe de altă parte, angajatorii vor avea de unde să selecteze candidaţii doriţi”, promite Felicia Niculae, manager de proiect.

Totodată, participarea la JobTransport este utilă şi pentru colectarea de CV-uri, în vederea realizării unor baze de date cu studenţi interesaţi de practică, internship sau voluntariat.

Pe parcursul celor două zile de târg studenţii vor avea parte şi de un „corector CV”, care îi va ajuta cu redactarea CV-urilor şi îi va consilia gratuit.

Distracţie cu stand-up şi Vali Porcişteanu

Vineri, în prima zi a târgului, vor fi 15 workshopuri susţinute de experţi în domeniile transporturi, logistică, resurse umane, consiliere în carieră, legislaţia muncii, limbaj nonverbal. Programul complet al workshopurilor poate fi accesat aici.

În ambele zile ale manifestării vor fi zeci de premii, dintre cele mai diverse: abonamente la fitness, la kangoo jumps, cărţi, vouchere la un service auto, weekenduri la o pensiune şi la un hotel de la Sinaia, abonamente la mai multe săli de dans, cursuri de fotografie, IT, webdesign, grafică, o cină romantică, şedinţe de terapie la psiholog şi la hipnoterapeut, un sistem de navigaţie Navon, o staţie CB Cobra.
Sâmbătă, la ora 12, atmosfera va fi antrenată de renumitul comediant Cătălin Dumitru, cu un număr de stand-up.

Tot sâmbătă, în faţa Facultăţii de Transporturi, va avea loc un test drive susţinut de Porshe Bucureşti Vest 1, iar studenţii vor putea admira şi maşinile tunate expuse de Streetmaniacs. În aceeaşi zi, adrenalina va fi la cote maxime: campionul naţional la raliu Vali Porcişteanu va susţine o demonstraţie de drifturi în faţa Facultăţii de Transporturi.
Vineri, 8 noiembrie, JobTransport va fi deschis între orele 10 şi 18, iar sâmbătă, 9 noiembrie, de la 10 la 14. Intrarea este gratuită. Detalii despre adresă găsiți aici.

dollores-benezic
dollores-benezic
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod