"Supersomething", la Centrul National al Dansului

Fundatia Proiect DCM te invita in acest week-end la Centrul National al Dansului din Bucuresti, la spectacolul de dans contemporan "Supersomething", realizat de Cosmin Manolescu in colaborare cu dansatorii...

Fundatia Proiect DCM te invita in acest week-end la Centrul National al Dansului din Bucuresti, la spectacolul de dans contemporan "Supersomething", realizat de Cosmin Manolescu in colaborare cu dansatorii Ana-Catalina Gubandru, Madalina Dan si Paul Cimpoieru si compozitorul Vlaicu Golcea.

"La inceput (in conceptia mea) spectacolul avea culoarea verde. Apoi, pentru un scurt timp, s-a transformat intr-un fel de tur de oras vazut ca o experienta artistica accesibila daca suni la un numar de telefon pentru a afla in ce loc misterios trebuie sa ajungi.

In continuare a trecut printr-o experienta croata care i-a dat o tenta sportiva.

In acest moment, supersomething = superceva a devenit ceva foarte colorat, cu super miscari, super cuvinte si super dansatori care joaca tenis cu perceptiile noastre. Un spectacol pentru toti cei care au nevoie sa se simta (din nou) super.
Ati inteles ce am vrut sa spun? Nu? I’m sorry!" (Cosmin Manolescu)
 
Plecand de la locul important pe care il ocupa sportul in Croatia si Romania, Cosmin Manolescu va invita la o noua creatie artistica ce continua seria interogatiilor privind rolul publicului in cadrul spectacolului de dans contemporan.

Spectacolul a fost realizat in urma rezidentelor oferite de Tala Dance Center din Zagreb si Centrul National al Dansului Bucuresti, cu participarea dansatorilor croati Zak Valenta, Andrea Gotovina, Larisa Lipovac, Roberta Milejov.

Formula finala de spectacol este realizata in colaborare cu artistii romani Ana-Catalina Gubrandru, Madalina Dan si Paul Cimpoieru, iar coloana sonora este realizata de compozitorul Vlaicu Golcea.
 
Coregrafie si interpretare:

  • Ana-Catalina Gubandru,
  • Madalina Dan,
  • Paul Cimpoieru,
  • Cosmin Manolescu.

Concept si directie artistica: Cosmin Manolescu
Univers sonor: Vlaicu Golcea
Producator: Gabriela Tudor
 
"Supersomething" (work in progress)
Sambata, 22 si duminica, 23 noiembrie
Centrul National al Dansului (Sala Ronda, ora 20.00)

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod