Stația de metrou Obor s-a transformat într-o oază de relaxare

La inițiativa Ciucaș, stația de metrou Obor a devenit pentru câteva săptămâni stația “cOBOR să mă relaxez”. Peisajul pare desprins dintr-o pădure, pe peron au apărut oaze verzi cu băncuțe confortabile, stâlpii de susținere seamănă cu trunchiurile copacilor, în timp ce peretele peronului devine un peisaj de munte.
Ciucaș știe că vara orașele se încing iar dorința de a căuta o oază de răcoare și relaxare este puternică. Pentru miile de oameni prinși în agitația zilnică, Ciucaș a creat o oază de răcoare și relaxare într-un spațiu mai puțin convențional. Astfel, călătorii Metrorex care așteaptă metroul în stația Obor au parte  de o zonă de relaxare amenajată special pentru ei ce transformă complet monotonul peisaj subteran.

„Ciucaș este berea care apropie consumatorii de natură, iar noua campanie exact asta își dorește să exprime, relaxarea în mijlocul naturii.
Am creat pentru călătorii Metrorex o oază verde în care aceștia să se relaxeze și să uite de căldura din oraș măcar pentru câteva minute”
, a declarat Victor Teioșanu, Brand Manager Ciucaș, Stejar și Azuga.

Călătorii Metrorex au acces la Stația cOBOR să mă relaxez până pe 22 iulie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod