Stand up comedy si proiectii

Incepe saptamana cu zambetul pe buze. In Club Fabrica, de pe strada 11 iunie, vine luni, de la ora 20.30, trupa ShowTime. Intrarea este 15 lei.
In Fabrica e Show Time

Incepe saptamana cu zambetul pe buze. In Club Fabrica, de pe strada 11 iunie, vine luni, de la ora 20.30, trupa ShowTime. Intrarea este 15 lei. Spectacol cu limbaj explicit.

ShowTime
Luni, 31 august, ora 20.30
Club Fabrica - Strada 11 iunie nr. 55
Intrarea 15 lei

One Year

Centrul Ceh iti prezinta luni, 31 august, un film documentar despre viata batranilor din satele de la poalele Carpatilor Moraviei Slovace.  

Si-au inceput drumul prin viata la inceputul secolului 20, in ultimii ani ai Monarhiei Austro-Ungare.
Au trait secolul contradictiilor si in ciuda greutatilor vietii si-au pastrat spiritul liber si umorul.

Documentarul a fost filmat timp de un an in satele de la poalele Carpatilor Moraviei Slovace. Echipa de filmare a venit neanuntata atat in zile obisnuite cat si in zile de sarbatoare in incercarea de a intelege sistemul de valori ai acestor oameni si ordinea dupa care isi ghideaza viata. (http://www.czech-it.ro/)

Documentary Mondays
Luni, 31 august, ora 20.00
Centrul Ceh
Rep. Ceha, 1999, 57 min.
Regie: Bretislav Rychlík
VO ceha / Subtitrari in engleza
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
30 August 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod