Spectacole de muzica si teatru, intr-o zi de marti

Daca deja iti zboara gandul la vara, la mare si la concediu, din pacate, avem o veste proasta: trebuie sa mai astepti putin. Insa, pana atunci, distractia poate fi in toi. Astfel, chiar daca este marti...
Daca deja iti zboara gandul la vara, la mare si la concediu, din pacate, avem o veste proasta: trebuie sa mai astepti putin. Insa, pana atunci, distractia poate fi in toi. Astfel, chiar daca este marti, iar saptamana este abia la inceput, ai oferte de petrecere a timpului liber pe care nu le poti refuza.

Pentru astazi, iti propunem un show de zile mari la Sala Palatului, unde va avea loc spectacolul "Pasion de Buena Vista", un recital de muzica romaneasca cu "Trio Contraste", la Muzeul George Enescu, si o piesa de teatru la Cafe Deko, "Povestea Povestilor".

Te invitam sa nu iti faci alt program pentru aceasta seara, deoarece, la ora 19.00, esti asteptata la spectacolul "Pasion de Buena Vista", care va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti.

24 de solisti, instrumentisti si dansatori din "Pasion de Buena Vista" vor concerta pentru prima data in capitala, show-ul urmand sa dureze doua ore. Vei avea ocazia sa descoperi atmosfera de vis a Havanei si vei fi purtata pe ritmuri de son, salsa, rumba, mambo si cha cha cha.

In spectacol vei auzi trei dintre cele mai bune voci ale Cubei - Tomas Sanchez, Pachin Inocencio si Maida Castaneda – alaturi de instrumentistii trupei La Idea si dansatorii grupului Tropicana.

Proiectul "Pasion de Buena Vista" s-a nascut la initiativa lui Uwe Dannbacher, care si-a descoperit dragostea pentru cultura exotica a Cubei in timp ce filma pentru pelicula lui Wim Wenders, "Sons of Buena Vista".

Maida Castaneda, Tomas Sanchez, Pachin Inocencio si Antonio Castro, fosti colaboratori ai legendarilor Ibrahim Ferrer, Compay Segundo si Omara Portuondo, au fost primii artisti cooptati acestui proiect, acestora alaturandu-se coregraful si dansatorul Francisco Blanco "Villa" Prada, opt dansatori din Tropicana si trupa de instrumentisti La Idea.

Ultimele bilete pentru acest spectacol mai pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta si de la casa de bilete a Salii Palatului, la preturile de 70, 100, 130, 160 si 200 lei. Accesul publicului se va face incepand cu ora 19.00, spectacolul urmand a incepe in jurul orei 20.00.

Spectacolul de muzica si dans "Pasion de Buena Vista"

Locatie: Sala Palatului (Str. Ion Campineanu nr. 28)
Data: 7 aprilie 2009
Ora: 19.00
Pret bilete: 70, 100, 130, 160 si 200 lei

In cazul in care nu ai posibilitatea de a ajunge la spectacolul "Pasion de Buena Vista", poti fi prezenta la recitalul de muzica romaneasca al grupului "Trio Contraste" - Ion Bogdan Stefanescu (flaut), Doru Roman (percutie) si Sorin Petrescu (pian) -, ce va avea loc la Muzeul George Enescu, cu incepere de la ora 18.30.

Din program, mentionam:

  • Dan Dediu - Lacrimae. Memoriam Anatol Vieru (trio)
  • Diana Rotaru - Sonata Libra pentru pian
  • Aurel Stroe - 2 piese pastorale (trio)
  • Liviu Da(nceanu - L'abime de Pascal pentru vibrafon solo
  • Aurel Stroe - 2 piese pastorale (trio)
  • Liana Alexandra - Sonata pentru flaut solo
  • Felicia Donceanu - 2 poeme (trio)

Recital de muzica romaneasca cu "Trio Contraste"
Locatie: Muzeul George Enescu (Calea Victoriei nr. 141)
Data: 7 aprilie 2009
Ora: 18.30

Iar daca vrei sa iti inchei seara intr-o nota amuzanta, atunci punerea in scena a piesei de teatru "Povestea Povestilor", de la Cafe Deko, reprezinta optiunea ideala.

Piesa este regizata de Gheorghe Hibovski, iar din distributie fac parte, alaturi de regizor, Maria Hibovski si Cristina Bodnarescu.

Spectacolul are la baza texte de Ion Creanga, Mircea Nedelciu, George Calinescu, Gheorghe Hibovski, Luca Pitu, precum si patru cantece de Ada Milea.

Piesa de teatru "Povestea Povestilor"
Regizor: Gheorghe Hibovski
Cu: Maria Hibovski, Cristina Bodnarescu si Gheorghe Hibovski
Scenografie: Laurentiu Dimisca si Petru Diaconu
Costume: Agnes Toma
Locatie: Cafe Deko (Str. Smardan nr. 30)
Data: 7 aprilie 2009
Ora: 21.00
Interzis persoanelor sub 18 ani
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod