Singurică de Valentine's Day?

Nu că ar fi neapărat ceva rău dacă sunteți singure, dar dacă vă stresează ideea că vine această fatidică zi a îndrăgostiților, și voi nu aveți pereche, există o soluție de avarie.

Nu că ar fi neapărat ceva rău dacă sunteți singure, dar dacă vă stresează ideea că vine această fatidică zi a îndrăgostiților, și voi nu aveți pereche, există o soluție de avarie. Până miercuri, 13 februarie, la ora 18.00, vă puteți face rapid un profil pe site-ul de datings Let's Meet și câștigați astfel o invitație la una dintre petrecerile gratuite organizate de site pentru membrii săi single.

Let's Meet în colaborare cu Oscars Pub invită în total 150 de persoane fără pereche la petrecere sâmbătă, pe 16 februarie, în București.

Petrecerile încep la ora 20.00 și reunesc în diverse localuri din Centrul istoric grupuri de câte opt persoane singure. Un soi de olimpiadă a întâlnirilor pe nevăzute :)

Pentru înscrierea pe lista de invitaţi trebuie să vă faceți un profil pe site şi să vă înregistrați apoi la eveniment. Petrecerea, se spune pe site-ul amintit, va lua forma celui mai popular concept Bar Crawl, în cadrul căruia fiecare participant primește un partener de sex opus, alături de care va merge în 3 baruri diferite.

În fiecare local, va întâlni alţi 6-8 singles cu care va petrece o oră socializând, înainte de a se îndrepta către următorul bar.

La ora 23.00 toți participanții se întorc la After Party, unde au acces doar membrii Let's Meet şi unde DJ Vannys şi trupa The dAdA vor aprinde ringul şi vă vor pune picioarele pe jar. Prin urmare, doamnelor, înscrieți-vă acolo și vedeți, din 150 de persoane singure s-o găsi ceva și pentru voi, nu? :)

dollores-benezic
dollores-benezic
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod