Serile muzicale europene ale Cameratei "Dorin Teodorescu"

Orchestra Camerata "Dorin Teodorescu" te invita marti, 4 martie, ora 19.00, in sala Teatrului National de Opereta "Ion Dacian", la un concert dedicat doamnelor si domnisoarelor. Acest concert inauguraza o serie de manifestari intitulate "Serile muzicale europene ale Cameratei 'Dorin Teodorescu'".

Infiintata in anul 1998, in cadrul Teatrului National de Opereta "Ion Dacian", din instrumentisti ai Operetei, dar si ai Operei Nationale Bucuresti si Orchestrei Nationale Radio, precum si din studenti merituosi ai Universitatii de Muzica, Formatia Camerala Excelsior s-a bucurat de o atentie deosebita din partea maestrului Dorin Teodorescu, fiind incurajata in afirmarea ei profesionala.


Abordand repertoriul muzicii preclasice si clasice, Camerata "Dorin Teodorescu" a devenit cunoscuta publicului bucurestean prin concertele sustinute in Teatrul National de Opereta "Ion Dacian", Catedrala Sf. Iosif, Biserica Luterana, Biserica Stavropoleos, in concerte si festivaluri organizate la Institutul Francez de Cultura din Bucuresti, Muzeul Sutu, Muzeul de Arta Cotroceni, concerte preluate de Televiziunea Romana. Camerata a concertat in Gala Laureatilor Concursului International Jeunesses Musicales - editia 2004, in sala Ateneului Roman.

Participa:

Camerata Dorin Teodorescu:
Dirijor - Cristian Lupes
Solist - Horia Mihail
Dirijorul Corului "Consonance" - Lacramioara Pauliuc

Invitati:

Actorul Constantin Florescu
Soprana Raluca Cioca

In program:

L.
Boccherini - "Menuet"
J. S. Bach - "Ave Maria"
G. F. Haendel - arie din "Euridice"
J.Haydn - Concertul in re major pentru Pian si Orchestra
A. Vivaldi - "Gloria" pentru cor si orchestra

"Serile muzicale europene ale Cameratei 'Dorin Teodorescu'"
Marti, 4 martie, ora 19.00
Teatrul National de Opereta "Ion Dacian" (Bd. Nicolae Balcescu, nr. 2)

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod