Seminar gratuit pentru tratarea obezității

De două ori pe lună, sâmbăta, la Spitalul Delta din Capitală are loc un seminar gratuit pentru tratarea obezității. Doritorii se pot înscrie telefonic și vor participa la un program complex

De două ori pe lună, sâmbăta, la Spitalul Delta din Capitală are loc un seminar gratuit pentru tratarea obezității. Doritorii se pot înscrie telefonic și vor participa la un program complex de informare pe tema Bolilor Metabolice și a Chirurgiei Obezității.

Întâlnirile se desfășoară în Sala de conferințe BariXL din cadrul Delta Hospital, pe strada Răcari nr.6A sector 3 (lângă magazinul Kaufland de la Mihai Bravu), și pun față în față medici experți în domeniul chirurgiei obezității și persoane cu probleme de greutate și afecțiuni asociate.

Sâmbăta aceasta seminarul se derulează între orele 08.00 – 13.30! Puteti urmări programul aici. Timp de cinci ore participanții vor primi informații importante despre cauzele obezității și tratamentul modern al acesteia (pe cale laparoscopică), informații nutriționale, și vor cunoaște echipa chirurgicală și dotările centrului de excelență Delta Hospital.
Totodata, în cadrul seminarului, participanții vor beneficia de un diagnostic și de o indicație chirurgicală pentru tratarea obezității (stabilită în funcție de tipul și gradul acesteia, pe baza datelor din formularele pe care le vor completa în timpul seminarului).

Echipa medicală este coordonată de doctorul Cătălin Copăescu, primul chirurg care a introdus operația bariatrică laparoscopică în România.

Pentru programări, puteți suna la: 0752.288.019 sau 0751.109.297.

dollores-benezic
dollores-benezic
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod