Seara fetelor

De cate ori te-ai distrat cu adevarat de Ziua Femeii? Daca nu s-a intamplat prea des, anul acesta nu trebuie
De cate ori te-ai distrat cu adevarat de Ziua Femeii? Daca nu s-a intamplat prea des, anul acesta nu trebuie sa ratezi nicio petrecere! Ia-ti prietenele si sarbatoriti-va! Noi va spunem unde puteti merge.

1 martie si/sau 8 martie, nici nu mai conteaza cand hotarasti sa sarbatoresti impreuna cu prietenele tale. Important este ca ai suficiente oportunitati, atat pe 1, cat si pe 8, de dimineata si pana seara. Daca ai ales ziua de 8, ca sa ai energia necesara pentru petrecere, treci mai intai pe la Targul de Cafea si Ciocolata de la World Trade Center Bucuresti si delecteaza-te cu o cafea speciala. Ai de unde alege!

Cafea si ciocolata

Cum incepe o zi perfecta? Cu o cafea aromata, bineinteles. Si, pentru ca este o zi deosebita, uiti de kilogramele in plus si adaugi si ciocolata pe lista. Iata cu ce te ademenesc organizatorii: "Cafea si ciocolata multa-multa. Cafeaua inseamna si savoare si sarbatoare. Redescopera cele mai rafinate specialitati de ciocolata: cu orez, fara zahar, cu ardei iute, antistres, de slabit, energizanta, relaxanta, de pepermint, stropita cu polen, cu cacao iute, invelita in foi de tutun, cu umpluturi de cafea, nuga, alune, zahar ars, fructe, frisca, migdale, martipan, praline belgiene."

Targul de Cafea si Ciocolata, Editia a VI-a
7-9 martie 2008
World Trade Center Bucuresti - Sala Plaza

"Male Striptease Show with Loco Boys"

De 8 martie, 8 baieti vin tocmai din Spania pentru a-si face de cap impreuna cu tine la Sala Palatului. Un spectacol ce imbina numere de magie si numere clasice, cu o coregrafie realizata de Alex de Marco si opt barbati pe placul oricarei femei... Organizatorii se lauda cu un show incendiar de striptease masculin. Ii crezi pe cuvant sau vrei sa vezi cu ochii tai?

"Male Striptease Show with Loco Boys"
8 martie 2008, ora 19.00
Sala Palatului, Bucuresti
Biletele pot fi achizitionate la Sala Palatului, Unirea Shopping Center et. 2, Carrefour Feeria si Carrefour Orhideea sau pot fi comandate online pe site-urile www.vreaubilet.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro.
Biletele au preturi cuprinse intre 70 si 200 Ron

Cina cu fetele la Casa Vernescu

Cu siguranta, vei fi incantata de meniul pregatit de chef-ul Joseph Hadad pentru aceasta ocazie. Delicatesele iti vor aminti ca esti speciala si ca trebuie sa sarbatoresti. In plus, de 8 martie, pentru rezervari mai mari de sase persoane, primesti din partea casei o sticla de sampanie. Suna-ti toate prietenele!

Pentru si mai mult rasfat, poti experimenta noile arome si gusturi ale specialitatilor de cafea si ciocolata de la barul amenajat la intrarea in restaurant. Pe deasupra, iti vor incanta auzul Nico, pe 1 martie, si Keo, pe 8 martie.

Oferta speciala de Martisor si Ziua Femeii la Casa Vernescu
1 si 8 martie 2008
Casa Vernescu (Calea Victoriei nr. 133)
Pret: 210 Ron / persoana
Rezervari online: www.casavernescu.ro

Flamingo Boys for you...

Flamingo Boys, cunoscuta trupa de striptease masculin, a pregatit pentru 1 martie un spectacol de zile mari, in primul rand pentru ca te sarbatoresc pe tine si, in al doilea rand, pentru ca si ei au ceva de sarbatorit: implinesc 10 ani de activitate. Invitati speciali sunt Alex, Konect-R si Phelipe.

Spectacol de striptease masculin "Flamingo Boys 10 4 You"
1 martie 2008, ora 18.30
Sala Palatului, Bucuresti
Biletele se gasesc la Sala Palatului

Concert Tony River

Tony River este unul dintre cei mai buni artisti ai Spaniei. Stilul sau este recunoscut de peste 20 de ani in cabaretele din Spania. Este faimos pentru maiestria "bolero"-ului latin, piesele de dragoste tragice din Sudul Americii, promovate de el si alte voci foarte cunoscute, precum Julio Iglesias si Luis Miguel.

Concert Tony River
8 martie 2008, ora 19.00
Sala Palatului
Biletele se gasesc la Sala Palatului, Unirea Shopping Center et. 2 sau pot fi comandate online prin www.vreaubilet.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro.
Pretul unui bilet in functie de categorie: VIP - 95 Ron; Cat. I - 85 Ron; Cat. II - 65 Ron; Cat. III - 55 Ron
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod