Seara de film la ICR

Miercuri, 24 septembrie, ora 19.00, la sediul ICR va avea loc avanpremiera scurtmetrajelor "Megatron" (regia: Marian Crisan)...
Miercuri, 24 septembrie, ora 19.00, la sediul ICR va avea loc avanpremiera scurtmetrajelor "Megatron" (regia: Marian Crisan), "Joi" (regia: Hadrian Marcu)  si "Bricostory" (regia: Andreea Paduraru).

Seara de film va avea loc in prezenta celor trei regizori.

"Megatron"


Este ziua de nastere a lui Maxim care implineste 8 ani. Impreuna cu mama lui, cei doi locuiesc intr-un sat aflat destul de departe de oras. De ziua lui, mama il duce la McDonald's.

"Megatron", 2008, 15 min., Premiera in Romania
Palme D'or pentru scurtmetraj, Cannes 2008.
Cu: Gabriela Crisu, Maxim Adrian Strinu.

"Joi"


Ea e o muncitoare oarecare dintr-o fabrica de prosoape. La sfarsitul unei zile de lucru, accepta invitatia unui coleg de a o conduce acasa.
Cand ajung la destinatie, el intra in casa si fac sex. In ciuda acestui lucru, intre ei nu se creeaza  nicio conexiune si nimic serios nu pare sa iasa din intalnirea lor. Astfel ca fiecare petrece noaptea separat. Inca o zi de joi care ar fi putut fi diferita, dar nu a fost.

"Joi", 2007, 30 min.
Regia: Hadrian Marcu

"Bricostory"


Ana si Paul, un tanar cuplu, merg in timpul pauzei de serviciu la un magazin de amenajari interioare. Intr-o incercare de a-l face pe Paul gelos, Ana se imprieteneste cu Robert, un angajat al magazinului.

"Bricostory", 2007, 21 min
Regia: Andreea Paduraru

Seara de film la ICR
Miercuri, 24 septembrie, ora 19.00
Institutul Cultural Roman (Aleea Alexandru)
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod