Se redeschide fabrica Iepurașului

În plină criză economică aproape mondială, Fabrica iepurașului Țup-Țup se redeschide săptămâna asta la Muzeul Național de Geologie din Piața Victoriei. În caz că aveți copii cu care nu

În plină criză economică aproape mondială, Fabrica iepurașului Țup-Țup se redeschide săptămâna asta la Muzeul Național de Geologie din Piața Victoriei. În caz că aveți copii cu care nu știți ce să faceți în următoarele două sâmbete, atelierul de creație al iepurașului este o ocazie să-i puneți la muncă ;) Atelierul a avut succes și în anii trecuți când a fost deschis tot în preajma Paștelui.

Anul acesta vor fi două întâlniri -  una sâmbăta asta, pe 20 aprilie, cealaltă pe 27 aprilie, de Florii - în care copiii vor colora, decupa și confecționa, din diverse materiale, decorațiuni pentru Paște, folosind tehnici specifice artelor plastice și decorative.

Coordonatorii  programului sunt artiștii plastici: Ramona Visalom și Lidia Tănase.

Atelierul  este deschis de la ora 11.00 și de la 13.00 în zilele amintite, iar durata unei întâlniri este de o oră și 15 minute. Prețul biletului este de 16 lei.

Condițiile de „angajare” în fabrica iepurașului sunt:
- vârsta copilului trebuie să fie cuprinsă între 5 și 7 ani ;
- accesul la atelier se face pe bază de înscriere  telefonică (începând din data de 16 aprilie, până pe 23 aprilie), în limita  locurilor disponibile ;
- numărul maxim de participanți este de 20 de copii/grupă;
- părinții nu participă la atelier;
- participarea copiilor la program presupune faptul că fotografiile cu aceștia, precum și cele cu  lucrările realizate pot fi folosite de către Institutul Geologic al României/Muzeul Național de Geologie pentru promovarea programelor educaționale proprii.

Informații suplimentare și înscrieri la telefon 021/212.89.52/ interior 123.

dollores-benezic
dollores-benezic
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod