Se împart job-uri în hotelurile din Marea Britanie

După o săptămână „grea”, care a început în forță cu câteva zile libere după un week-end la fel de greu, ar fi cazul să ne gândim și la niște activități mai lucrative la finalul

După o săptămână „grea”, care a început în forță cu câteva zile libere după un week-end la fel de greu, ar fi cazul să ne gândim și la niște activități mai lucrative la finalul săptămânii. Prin urmare vă anunț că începând de azi, 4 mai, până duminică, pe 6 mai, în București se recrutează personal pentru hotelurile din Marea Britanie. În caz că sunteți în căutarea unui loc de muncă sau vreți o schimbare, dați o fugă până la Hotel IBIS de lângă Palatul Parlamentului.

Este vorba despre a doua sesiune de interviuri pentru ocuparea locurilor de muncă din industria ospitalității din Marea Britanie și Insulele Canalului Mânecii (Channel Islands). Sunt sute de locuri de muncă entry și middle level puse la bătaie, după cum anunță organizatorii.

Angajatorii britanici caută personal hotelier calificat si angajează ospătari, barmani, bucătari, cameriste, dar și manageri de departamente.

Organizatorii spun că românii au câștigat aprecierea britanicilor deoarece „se adaptează ușor la locul de muncă, sunt foarte motivați, responsabili, muncitori și învață repede”.

Locurile de muncă sunt disponibile în hoteluri de 3 și 4 stele, restaurante și baruri în orașe și stațiuni turistice din Marea Britanie (Anglia, Scoția, Irlanda), dar și în exoticele insule ale Canalului Mânecii (Jersey, Guernsey și Sark). Dacă sunteți selectate aveți ocazia să semnați un contract de muncă pentru o perioadă de 6-12 luni cu posibilitate de prelungire, pentru unul din posturile entry și middle level oferite de angajatori: ospătar/ospătăriță, barman/barmaniță, receptioner, valet, cameristă, masseur, ajutor de bucătar, bucătar, chef, supervisor, șef de sală, restaurant manager, bar manager, front office manager, event manager, etc.

Candidatul ideal are între 18 și 35 de ani, vorbește o engleză de nivel avansat și are o experiență de minimum 6 luni în domeniul HORECA (hotel, restaurant sau catering).

Pentru posturile de middle-level este nevoie de experiență de minimum 3 ani pe un post similar.

Salariile oferite sunt cuprinse între 900 și 1.200 de lire pe lună (adică 1.100-1.500 de euro) pentru job-urile de începători. Pentru middle level salariile sunt între 1.500 și 2.200 de liere în funcție de experiență și de postul ocupat. Angajatorul asigură cazarea și mesele din timpul orelor de muncă.

Dacă sunteți interesate trimiteți un CV în engleză și o fotografie recentă la adresa  de e-mail info@work-travel.org și depuneți un dosar la unul din centrele de recrutare ICEPWORLD din București, Iași, Cluj-Napoca, Târgu-Mureș și Craiova.

Interviurile de selecție se desfășoară la București, în perioada 4-6 Mai la IBIS HOTEL – Palatul Parlamentului.

Mai multe de și despre mine, pe Dollo zice bine

dollores-benezic
dollores-benezic
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod