Se deschide Salonul Eco-Habitat

In perioada 12 - 15 noiembrie, la Sala Palatului are loc Eco-Habitat, prima editie a Salonului dedicat solutiilor de amenajare sau constructie cu materiale si solutii ecologice...
In perioada 12 - 15 noiembrie, la Sala Palatului are loc Eco-Habitat, prima editie a Salonului dedicat solutiilor de amenajare sau constructie cu materiale si solutii ecologice, pentru reducerea consumului de energie si a cheltuielilor de intretinere.

Intrucat principala provocare a viitorului este eficienta energetica, vizitatorii salonului decopera sisteme de constructii mai eficient energetice, mai rapide si mai ieftine, sisteme de producere a curentului electric cu ajutorul panourilor fotovoltaice, sisteme de incalzire cu combustibil solid - centrale termice care functioneaza cu peleti sau bricheti, seminee, vopsele ecologice pentru interior si exterior.

Salonul Eco-Habitat este un salon national de referinta pentru constructiile ecologice si durabile.
Salonul isi propune sensibilizarea publicului pentru un habitat ecologic si pentru energiile regenerabile, energiile neconventionale si pentru o atitudine ecologista.

Organizarea acestui salon (prezentari ale produselor si serviciilor, conferinte, demonstratii) are drept scop dezvoltarea constructiilor si decoratiunilor ecologice si a amenajarilor pentru un consum redus de energie, a unui habitat sanatos in Romania, pentru a permite generatiilor actuale si viitoare sa traiasca in conditii de mediu acceptabile.

El ofera vizitatorilor idei si sfaturi pentru construirea, amenajarea, decorarea unei case ecologice, pentru reamenajarea locuintei cu un consum redus de energie si cu folosirea energiilor neconventionale.

Salonul Eco-Habitat este un salon destinat marelui public, aducand in prim plan, prin expozantii sai, temele de actualitate, ca si solutiile tehnice pentru reducerea cheltuielilor de energie, ameliorarea izolarii caselor, tratamentul apei si aerului in cadrul locuintei, folosirea unor materiale sanatoase pentru construirea si decorarea casei.

Program de vizitare: 12, 13, 14 noiembrie: orele 10.00 - 19.00; sambata, 15 noiembrie: orele 10.00 - 17.00.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod