Se caută 700 de interni pentru 70 de ONG-uri

CRIM* (proiectul de implicare civică al Asociației Miliția Spirituală) așteaptă înscrieri în stagiunea de internship din acest an, pentru 700 de stagiari care pot lucra timp de trei luni

CRIM* (proiectul de implicare civică al Asociației Miliția Spirituală) așteaptă înscrieri în stagiunea de internship din acest an, pentru 700 de stagiari care pot lucra timp de trei luni la 70 de ONG-uri din toată țara.


Internshipiada CRIM este un program de stagii-deștepte-de-3-luni, prin care diverse organizații active din toată țara fac cunoștință cu tineri hotărâți și harnici, care caută o oportunitate de internship. Internii/voluntarii pe care aceste ONG-uri și-i doresc nu sunt nici roboți, nici aparate. Sunt oameni pasionați şi darnici, cu planuri, idei, vise și opinii, curaj și dorință de a schimba ceva în viața comunității, care au toată viața înainte și care nu refuză ideea unui stagiu neremunerat de 3 luni.

Un stagiu care le va permite, însă, să câștige experiență de la oameni foarte bine pregătiți, să crească și să contribuie.

Propunerile de stagii vin din cele mai diverse domenii, de la: transparență, drepturile omului, implicare civică, dezvoltare comunitară, arhitectură, urbanism, protecția patrimoniului, mediu, protecția animalelor, grupuri de risc și grupuri vulnerabile, antidiscriminare, egalitate de șanse, integrare socială, servicii pentru persoane cu dizabilități, sănătate până la educație, cultură, artă, dezvoltare personală, educație non-formală, dezvoltare durabilă, economie socială.

Descrierile organizațiilor și ale posturilor de care ele au nevoie pot fi găsite aici. Cu siguranță veți găsi ceva care vi se potrivește, și care ulterior poate fi trecut în CV la capitolul experiență, atât de cerut de angajatori.

Sau, de ce nu, poate că după acest stagiu veți rămâne în respectiva organizație.

Procedura cere să trimiteți CV-ul şi câteva rânduri în care să spuneți de ce vă doriți să faceți acest stagiu şi unde, la adresa internshipiada@militiaspirituala.com, precizând în subiect denumirea asociației alese, până pe 5 martie inclusiv. Apoi urmăriți pagina de facebook a CRIM.

Puțeți aplica la mai multe ONG-uri. În cazul acesta, e nevoie să faceți câte o aplicație separată pentru fiecare. Echipa CRIM centralizează toate aplicaţiile, confirmă primirea lor și le trimite ONG-urilor interesate, care vă vor chema la un interviu în perioada 6-16 martie.

Echipa CRIM nu acceptă persoane cu vederi rasiste, homofobe sau xenofobe!

***

*CRIM, proiectul de implicare civică al Asociației Miliția Spirituală, subsumează mai multe activități și proiecte, caracterizate de acronimul titlului: Construcție-Responsabilitate-Implicare-Militantism. CRIM desfășoară programe de educație și stimulare a gândirii critice, acțiuni directe, dar și servicii pentru societatea civilă, ca Internshipiada. Vocația CRIM este să contribuie la crearea și diseminarea unei culturi a voluntariatului, a cetățeniei active, a solidarității, a protestului și a construcției în societatea românească.

dollores-benezic
dollores-benezic
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod