Scoate copilul din tine și du-l la teatru

Teatrul Ion Creangă vă scoate la joacă. Între 13 și 15 iunie Teatrul Ion Creangă vă invită la prima ediție a Festivalului interactiv pentru întreaga familie „Amintiri din copilărie”

Teatrul Ion Creangă vă scoate la joacă. Între 13 și 15 iunie Teatrul Ion Creangă vă invită la prima ediție a Festivalului interactiv pentru întreaga familie „Amintiri din copilărie” pentru un sfârșit de săptămână plin la Muzeul Național al Țăranului Român și o spectaculoasă Paradă a teatrelor pentru copii. Dacă aveți copii sau vreți doar să distrați copilul din voi, acela este locul în care ar trebui să vă aflați în acest week-end :)

Festivalul interactiv „Amintiri din copilărie” se derulează în Studioul Horia Bernea, care va găzdui spectacole de teatru pentru copii, dar și în afara acestuia, în spații mai puțin convenționale.

De exemplu în curtea interioară a Muzeului Național al Țăranului Român, atelierele de creativitate și spectacolele interactive vă vor provoca să intrați în joc, iar la Piața țărănească & Meșter(ești)!, numeroase produse tradiționale vor putea fi admirate și gustate, în timp ce meșteșugarii invitați vor susține tot soiul de demonstrații și ateliere dedicate celor mici. Totodată, veți putea lua parte la workshopuri de teatru și asculta povești în lectura interactivă a unora dintre cei mai iubiți actori ai teatrului pentru oameni mari, chiar pe băncuțele de la Școala Satului, din incinta Muzeului.

Duminică, 15 iunie, veţi putea pleca în călătorie alături de cele mai simpatice personaje în prima Paradă a Teatrelor pentru Copii ce se va desfășura în București.

De la ora 11.00, pe Şoseaua Kiseleff, zânele cele bune şi prinţii cei galanţi se vor plimba alături de trupele teatrelor şi companiilor independente, cluburi pentru copii, grădiniţe şi şcoli, dar şi animatori stradali, care vor împărţi baloane şi voie bună!

Parada va pleca de la Strada Docenţilor spre Piaţa Victoriei şi va fi însoţită de Fanfara Jandarmeriei Române, care va interpreta cele mai cunoscute marşuri militare.

Printre grupurile de participanţi care se vor alătura Teatrului Ion Creangă se numără: Teatrul Național de Operetă "Ion Dacian", Teatrul Vienez de Copii, Lumea lui MOMO, Dino Piccolino, Compania De Teatru Passe-Partout Dan Puric, Casa de Balet, SAGA Kid, Clubul Sportiv Akura,Gradinita lui David, Gradinita Bambi Step by Step Bucuresti,SuperChill, Majorete MondoDance, Clubul Copiilor Sector 6,ACTOR Origami, Salvati Copiii Romania & Grupul de copii „Mlădiţe Ilfovene” din Clinceni.

Programul complet al manifestării poate fi consultat aici.

dollores-benezic
dollores-benezic
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod