Sâmbătă mergem la concert Sarmalele Reci

Nu lăsa vremea urâtă să te ţină în casă. Sunt o mulţime de evenimente care te aşteaptă în weekend.
Nu lăsa vremea urâtă să te ţină în casă. Sunt o mulţime de evenimente care te aşteaptă în weekend.
 

Designerii îţi dau întâlnire la Christmas in Style!


Sâmbătă, 11 decembrie, între orele 10.30 şi 18.30, la Margo Lounge din Lipscani, Violet Communication te aşteaptă la "Christmas în Style" cu cele mai noi creaţii ale designerilor români de accesorii şi vestimentari, dar şi cu standuri de make-up profesional, ornamente de Crăciun şi multe alte surprize.
 
Laura Lazăr, Mirela Diaconu, Clară Rotescu, Bianca Popp, Fe[Male] şi Modamania sunt doar câţiva dintre cei 30 de designeri care te aşteaptă sâmbătă, 11 decembrie, la Margo Lounge din Lipscani (central vechi) să îţi alegi cadoul perfect de Crăciun.
Într-o atmosferă festivă, pentru câteva ore am creat un paradis feminin: şampanie, rochii, pantofi, genţi, bijuterii şi produse de make-up profesionale. "Christmas în Style" te aşteaptă cu şampanie şi şedinţe gratuite de make-up, dar şi cu multe alte surprize, oferite de Jolidon. În luna în care "glam" este cuvântul de ordine, "Christmas în Style" te provoacă să îţi găseşti outfit-ul perfect pentru sărbătorile de iarnă şi să afli care sunt cele mai noi tendinţe de make-up, direct de la specialişti.

 
Vino la "Christmas în Style" sâmbătă, 11 decembrie, între orele 10.30 şi 18.30, că să începi sărbătorile într-o notă de stil, cu şampanie din partea casei! Evenimentul este organizat de Violet Communication.

Concert Sarmalele Reci

 

Sâmbătă, începând cu ora 21:00, Sarmalele Reci te aşteaptă în Wings Club. Nu vor lipsi clasicele "Prostia la putere", "Ana are mere", "Violeta", dar nici cea mai recentă piesă Sarmalele Reci, "Cocktail Molotov".
Intrarea este liberă.

Teatru Monoloagele vaginului


Duminică, de la ora 19.30, în Fourteen Club, poţi urmări "Monoloagele vaginului", în regia Diana Giubernea. Declarat "Biblia feminismului modern", "Monoloagele vaginului" este un spectacol, emoţionant, incitant şi provocator. Intrarea: 15 lei.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • carla pe 13 Dec 2010, 00:17
    dabia astept

    nu am mai vazut de mult un concert sarmalele reci, astept concertul asta cum am asteptat filmul you agian si in sfarsit l-am vazut, vi-l recomand cu cea mai mare placere

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod