S-a inventat un nou model de chiloți. La ce te ajută?

Lenjeria anti-pârțuri a fost inventată de o companie britanică, folosind materiale și tehnologie inspirate din războaiele chimice. Nimic mai potrivit, veți zice, dacă ne gândim la ce mirosuri

Lenjeria anti-pârțuri a fost inventată de o companie britanică, folosind materiale și tehnologie inspirate din războaiele chimice. Nimic mai potrivit, veți zice, dacă ne gândim la ce mirosuri ne ies câteodată din corp ;)

Chiloții hi-tech, care filtrează mirosul gazelor nedorite grație unei pânze cu fibre de carbon care captează gazele și le neutralizează mirosul, se numesc Shreddies și sunt produși în Leicestershire. Compania producătoare susține că e vorba de o lenjerie destinată celor afectați de boala Crohn, dar unul dintre purtătorii de cuvânt ai firmei susține că lenjeria va fi apreciată de toată lumea, pentru că până la urmă pârțuri tragem toți, nu? ;)

Gama revoluționară de chiloți este fabricată atât pentru femei, cât și pentru bărbați, iar producătorii susțin că nu ar trebui să se rușineze nimeni să-i cumpere.

Nu-i așa că pare una din știrile alea scrise de băieții de la Times New Roman? Ei bine, sunt confuză, pentru că e dată ca bună de Daily News și chiar de site-urile de tehnologie.

Ce mai, a luat-o lumea razna sau ba? ;)

dollores-benezic
dollores-benezic
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod