Relaxeaza-te si martea

Pelicula premiata la Cannes, "Entre les murs", ruleaza maine la Hollywood Multiplex. Drama, regizata de Laurent Cantet, spune povestea lui Francois, un tanar profesor de franceza care preda la un colegiu mai special.
Pelicula premiata la Cannes, "Entre les murs", ruleaza maine la Hollywood Multiplex. Drama, regizata de Laurent Cantet, spune povestea lui Francois, un tanar profesor de franceza care preda la un colegiu mai special. Elevii care invata in aceasta scoala sunt atat de rebeli incat nimeni nu se poate intelege cu ei. Tanarul didact stie la ce sa se astepte, dar nu se lasa.

Locatie: Hollywood Multiplex
Data: 16 decembrie
Ore: 12.45, 17.15, 21.45

Cadouri de la copii pentru copii


Mai multi copii de la 15 gradinite din Bucuresti participa, maine - 16 decembrie, la proiectul educational "E sarbatoare iar! Craciunul a sosit!...". Micutii au pregatit momente artistice si obiecte specifice acestei sarbatori, felicitari si aranjamente de Craciun. Obiectele realizate de ei pot fi achizitionate din Baneasa Shopping City si din banii stransi vor fi cumparate cadouri pentru copii din centrele de plasament din sectorul 1, Bucuresti.

Asadar, vino maine in Baneasa Shopping City!

Locatie: Baneasa Shopping City
Data: 16 decembrie
Ora: 16.00

Cusaturi/tesaturi, la Muzeul Taranului Roman


Maine se deschide, la Muzeul Taranului Roman, "Cusaturi/tesaturi", o expozitie-experiment din seria Colectii si obiecte. Acest proiect este o incercare de recuperare prin imagine a obiectului de colectie si a mestesugului din care face parte.  

Program: de marti pana duminica, intre 10.00 si 18.00.
Perioada: 16 decembrie - 31 ianuarie
Intrarea este libera

Urmareste "Iubiri interzise"


"Iubiri interzise", de Yukio Mishima, aduce in fata publicului o lume exotica, un univers uman special, bantuit de angoase, framantari, sperante desarte si patimi interzise.

Yukio Mishima este unul dintre cei mai importanti membrii ai teatrului japonez contemporan.

Locatie: Teatrul National Bucuresti - Sala Amfiteatru
Ora: 19.00
Pret: 30 Ron, 25 Ron, 16 Ron (randul 8, sector B + C)

15 Decembrie 2008
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod