Relaxeaza-te intr-o zi de joi

Stiu ca weekendul inca nu a venit, insa merita sa te distragi de la problemele de zi cu zi.
Stiu ca weekendul inca nu a venit, insa merita sa te distragi de la problemele de zi cu zi. Poti merge la film, sau poti vedea o piesa de teatru. De asemenea, ai posibilitatea sa asculti o muzica buna sau sa urmaresti un Stand Up Comedy.

"21: sansa vietii lui"


Viata de student este tumultuoasa, banii sunt intotdeauna o problema in aceasta perioada, de aceea fiecare dintre noi am incercat sa facem cumva sa ne marim veniturile. Ben Campbell este sedus de mirajul banilor si de ce benefici ii pot aduce ei si, datorita capacitatii sale de a manui cifrele, se implica intr-un joc deosebit de periculos. Mai rau este ca-i convinge si pe cei mai buni prieteni ai lui sa faca acelasi lucru.

Locatie: Cinema Gloria
Data: 12 februarie
Orele: 13.00, 16.00, 19.00

"Sta sa ploua"


Nu te uita pe fereastra, ca nu este vorba despre un anunt meteo. Asa se numeste o piesa de teatru scrisa de Lia Bugnar, regizata de ea, care-i are in distrubutie pe Maria Buza, Antoaneta Cojocaru, Marius Manole.

Locatia: CAFE DeKo
Data: 12 februarie
Ora: 20.00
Pret bilet: 15 lei, 10 lei (redus)

"Amor del" canta muzica tiganeasca


Milena, Marko, Darko si Branko sunt cei 4 sarbi care formeaza grupul "Amor Del". Ideea acestei trupe i-a venit lui Branko, care in copilarie a cunoscut o satra de tigani si, de atunci, obiceiurile si muzica lor i-au ramas in suflet.

Locatie:
El Grande Comandante
Data: 12 februarie
Ora: 21.00
Pret bilet: 20 lei

Stand Up Comedy


Trupa DeKo vine in Glendale Art Cinema&Cafe, joi - 12 februarie, de la ora 21.00.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod