Relaxeaza-te in weekendul care va veni

Dupa o saptamana incarcata in care ai avut intalniri peste intalniri, ai raspuns la zeci de telefoane si ai dat sute de mail-uri cred ca cel mai bun mod de a te relaxa este sa mergi la spa, sa vezi un film bun sau sa asculti o muzica de calitate.
Dupa o saptamana incarcata, in care ai avut intalniri peste intalniri, ai raspuns la zeci de telefoane si ai dat sute de mail-uri, cred ca cel mai bun mod de a te relaxa este sa mergi la spa, sa vezi un film bun sau sa asculti o muzica de calitate.

Iata care sunt propunerile pe care ti le face Eva.ro.

O ora numai pentru tine...


... la Natura Spa & Wellness. Aici te vei relaxa, vei avea parte de cele mai bune tratamente naturiste, cu ingredinte naturale care pot diminua stresul cotidian. Natural Spa & Welness are doua divizii:
    
SPA WELLNESS, care se orienteaza exclusiv pe relaxare si are terapii specifice: exfolieri care pregatesc pielea si o curata, impachetari cu diverse creme care hranesc, masaje de diverse feluri, ritualuri de relaxare, etc;

SPA CONTOUR, care se orienteaza pe remodelare corporala, detoxifiere in profunzime, detoxifiere a pielii, estetica corporala: impachetari detoxifiante, ultrasunete pentru imbunatatirea aspectului pielii, masaje anticelulitice, endermologie, etc;

In afara acestora, exista o noua divizie care va fi lansata in curand.
Spa Beauty iti va oferi tratamente de intretinere – manichiura/ pedichiura, cosmetica, coafor, totul pentru o putea oferi servicii complexe si complete!

In plus, NATURA VISION impreuna cu UMO aduce pentru prima oara in Romania, 24 KARAT GOLD FACIAL, tratamentul  facial cu aur de 24 de Karate si FACIAL SPA SYSTEM. Aceasta formula unica de reintinerire, impreuna cu proprietatile acidului gama poliglutamic de 10 ori mai hranitor decat acidul Hialuronic, elastenul si colagenul, a ionilor si a vaporilor Nano, combinate cu puritatea aurului de 24 de karate, dau stralucire tenului si il reintineresc.

"Este vremea schimbarii si pentru Natura Spa & Wellness. De aceea cu bucurie va anuntam ca incepand cu 26 Martie 2009 ne gasiti in casa noua la adresa:

Vila nr.
27 din Str. Ghe Titeica nr 180-200, Sector 2, Bucuresti.

Telefoanele raman aceleasi: 021-230 0424/ 0729 628 872/ 0744 375 545".


Sambata, 21 martie, nu rata o vizita in Alive Club unde vei avea parte de un concert live cu cei de la trupa Pasager. Petrecerea incepe la ora 22.30

Duminica te poti relaxa si distra la piesa de teatru "Vizita si Dl Goe", adaptare dupa opera lui I. L. Caragiale. Regia este semnata de Claudia Negroiu, iar din distributie fac parte Claudia Negroiu, Dana Porlogea, Razvan Dragu, Tavi Stefanescu, Andreea Lupsa, Monica Alexandrescu. Piesa se joaca la Centrul Cultural Nicolae Balcescu, duminica 22 martie, ora 11.00.

Pret bilete: 8 Ron - intreg si 5 Ron - redus

Si pentru inceptul de saptamana, pentru luni, iti recomand sa vezi filmul "Dincolo de America", regizat de Marius Th.
Barna.

"Dincolo de America" este un thriller psihologic, cu insertii erotice care includ atat sentimentul cel mai genuin, cat si sexualismul cel mai cinic - ca arhetipuri codificate ale unei societati inchise, coercitive, dictatoriale. Canavaua epica este de basm modern, pe o variatiune a temei Pygmalion si Galateea cu roluri inversate, desfasurata intr-un spatiu concentrationar, conducand la un CASABLANCA est-european, in care povestea de dragoste, fundament al pastrarii identitatii umane, infrunta regimul totalitar.

Din distributie fac parte Daniela Nane, Marius Stanescu, Serban Ionescu, Dorel Visan. Pelicula va rula luni, 23 ianuarie,la orele: 12:00, 14:30, 17:00, 19:30.
20 Martie 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod