Real Escape Room, evadeaza in 60 de minute!

Ce faceţi în weekend? Poate mergeţi la un film, în parc sau la o terasă, într-un loc mai retras. Noi vă propunem o modalitate originală de a petrece timpul cu prietenii. Mai exact, o cameră a misterelor, un loc în care puteti îmbina joaca cu misterul şi aventura. Dar să va testati si abilităţile, să găsiti indicii ca apoi să evadati. Cu alte cuvinte, Real Escape Room.

Ce înseamnă Real Escape Room?


Conceptul este inspirat din jocul japonez online „Takagism”, însă experienţa trăită în cameră atinge cu totul alt nivel. O să aveţi parte de o oră de distracţie alături de prieteni, un scenariu plin de mister şi o evadare în adevăratul sens al cuvântului.
Jucătorii trebuie să lucreze în echipă pentru a dezlega misterul din camera în care sunt încuiaţi. Au la dispoziţie 60 de minute şi credeţi-ne pe cuvânt când spunem că timpul petrecut acolo, zboară!


Experienţa Eva.ro


Când am ajuns la Real Escape Room nu ştiam la ce să ne aşteptăm. Ne plac provocările iar scenariul din Room 13 ne-a atras şi ne-a entuziasmat. Încrezători în forţele echipei, am intrat în joc. Toată ora am fost surprinşi să descoperim că nimic din ceea ce ne înconjura nu era ceea ce părea. Nu divulgăm informaţii despre indiciile din camera, pentru că ne dorim că fiecare dintre voi să le descopere.

Cert este că rezolvarea puzzle-urilor din camera bântuită vă vor da multe bătăi de cap, sau cel puţin aşa a fost pentru noi. Entuziasmul creşte pe măsură ce descoperi indicii şi înaintezi în joc. Descoperi că cel mai mare inamic al echipei este cronometrul şi că bucuria atinge cote maxime pe măsură ce rezolvi un mister. Treci de la o stare la alta într-un timp foarte scurt, simţurile îţi sunt testate la fiecare pas şi te emoţionezi la final, când găseşti ultimul indiciu şi reuşeşti să evadezi.


Care sunt tematicele camerelor?


Fiecare camera are o tematică şi un grad de dificultate.
Room 13 - Pe drumul spre casă, din vacanţă petrecută împreună cu familia, maşină se strică în mijlocul pustietăţii, fără posibilitatea de a sună pentru ajutor. Căutând un adăpost peste noapte decizi să va cazaţi la un hotel din apropiere. Bătrânul îngrijitor al hotelului va informează că nu sunt alte hoteluri în apropiere la care să ajunget pe jos.

După ce va cazaţi într-una din camere veţi descoperi că, înăuntru, se întâmplă câteva lucruri, mai degrabă supranaturale şi că sunteţi închişi pe dinăuntru. Rezolvaţi puzzle-urile din camera bântuită şi găsiţi o metodă de a scapă în 60 de minute altfel veţi suferi de mania spiritelor pe care le-aţi înfuriat.

Slaughter House - Te trezeşti în ascunzătoarea secretă a unui criminal în serie.Nu ştii de ce ai fost răpit, dar instrucţiunile lăsate de răpitor pe o casetă îţi spun că ai la dispoziţie 60 de minute să evadezi din camera altfel vei rămâne închis acolo pentru totdeauna.Trebuie să urmezi diverse instrucţiuni dacă doreşti să supravieţuieşti şi să câştigi acest joc mortal. Tu eşti cel ales să depăşească o serie de capcane demente pentru a se salva sau a cădea victima unor consecinţe mortale. Ai doar 60 de minute la dispoziţie şi trebuie să descoperi acest puzzle elaborat.

Prison Break
- Eşti încuiat într-o închisoare de maximă securitate şi îţi aştepţi execuţia.
Ai fost încadrat că şi criminal în serie şi acum te confrunţi cu acuzaţii de crimă. Au existat multiple încercări de evadare din această închisoare dar foarte mulţi au eşuat şi cei mai mulţi dintre deţinuţi ori au fost ucişi ori au fost recapturati, în timp ce alţii au dispărut fără urmă, dând speranţa celorlalţi deţinuţi că există posibilitatea de a evada. Ai 60 de minute să evadezi din închisoare înainte că gardienii să se întoarcă.

Autopsy - Eşti un reporter de ştiri delegat să investigheze un incident suspect la o proprietate locală. Găseşti deja poliţia la faţă locului că urmare a unor ţipete auzite din una din camere. Depistezi în curând că tehnicienii medicali din clădire au fost infestaţi de ceva sinistru. Cum o parte din tehnicieni sunt atacaţi feroce, vor încerca să scape împreună cu echipa ta, dar vor fi şocaţi să afle că serviciile secrete au pus toată zona în carantină.
Internetul, televiziunea şi serviciile de telefonie au fost tăiate şi oficialii nu transmit nicio informaţie către cei rămaşi înăuntru. Descoperi că ceva îngrozitor s-a întâmplat şi că autorităţile încearcă să ascundă adevărul. Ai 60 de minute la dispozaitie să găseşti o modalitate de scăpare din clădire.


Înainte să ajungi la locaţia Real Escape Room, nu uitaţi să va faceţi o rezervare aici!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod