Program de week-end: cai, avioane și prezentări de modă

Cel mai mare show aerian din România – Bucharest International Air Show & General Aviation Exhibition (BIAS 2012) se va desfăşura sâmbătă și duminică, 21 şi 22 iulie 2012, pe Aeroportul

Cel mai mare show aerian din România – Bucharest International Air Show & General Aviation Exhibition (BIAS 2012) se va desfăşura sâmbătă și duminică, 21 şi 22 iulie 2012, pe Aeroportul Bucureşti Băneasa. Evenimentul marchează și împlinirea a o sută de ani de istorie aeronautică a Aeroportului Băneasa.

Spectacolul e ținut de două mari legende mondiale în domeniu: formațiile de acrobație aeriană  Frecce Tricolori (Italia) şi Turkish Stars (Turcia). Dar vor mai evolua și multe alte nume din elita acrobaţiei aeriene mondiale şi din România.

Programul începe sâmbătă de la orele 9.00 și se încheie seara la 22.

Duminică ține de la 9.00 la 14.00. Intrarea e liberă, accesul se face prin Romaero, în fiecare zi, începand cu ora 8.00. Nu sunt disponibile locuri de parcare în zonă, așa că bazați-vă pe mijloacele de transport în comun.

***

SQUARE15

Sâmbată și duminică la SQUARE15 (str. Ghețarilor. nr 15, în spatele Ambasadei Chinei), va avea loc târgul fashion & vintage - SQUARE15 IN BUCHAREST. Începând cu ora 12.00 și până seara la 20.00 vă puteți întâlni acolo cu tinerii artiști care vor expune haine și accesorii vintage și handmade.

Și dacă vă îmbrăcați electric și radiant aveți șansa să fiți fotografiați și publicați pe http://thisismysuit.com/, pentru că ei urmăresc cele mai cool ținute de street fashion din București.

Dacă porți părul chignon sau aranjat în cosițe aurii, SQUARE15 te premiază cu o limonadă personalizată stilului tău.

Intrarea e liberă.

***

Poiana urbană București

Iubitorii de artă urbană sau clasică pot petrece un week-end cu muzică românească, jazz, folk sau rock, în Piața Sfântul Anton, lângă Hanul lui Manuc.

Poiana Urbană propune concerte Marcel Pavel, Ozana Barabancea, Omul cu Șobolani și Emeric Set. Intrarea este liberă.

De joi până duminică, de la orele 17.00, respectiv 19.00, Opera Comică pentru Copii pune în scenă spectacolul „Cenușăreasa”. Urmează step sau street dance, iar seara de duminică aparține spectacolului de magie. Distracția e oferită de Primăria Capitalei.

***

Royal Horse Show Jumping

La Tâncăbești, pe șoseaua București-Ploiești, nr. 542, se desfășoară în week-end concursul de echitație Royal Horse Show Jumping, o etapă națională de sărituri peste obstacole, pe criterii de vârstă a cailor de 4, 5, 6 și 7 ani.

La eveniment vor participa peste 30 de cluburi sportive, ce însumează peste 120 de cai.

Sportivii se vor întrece, de joi până duminică, printre probe fiind: conducerea unui cal, copiii și caii, masaj pentru cai și Healing Touch for Animals. Intrarea este liberă. Programul este zilnic, între 9:00 și 21:00.

***

Târgul de Sfântul Ilie la Muzeul Țăranului Român

De vineri, 20 iulie, până duminică, 22 iulie, în curtea Muzeului Ţăranului Român se organizează un târg, cu meşteri populari şi producători tradiţionali. Pretextul e dat de sărbătoarea Sfântului Ilie, deci se așteaptă și ceva ploi.

Vor fi reprezentate toate provinciile geografice românești, cu tradiţiile meşteşugăreşti şi culinare aferente.

Intrarea e liberă.

Mai multe de și despre mine, pe Dollo zice bine

dollores-benezic
dollores-benezic
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod