Pregatiri de sarbatori

de Georgiana Dorobanțu, 3 Decembrie 2009

Pentru ca ne apropiem cu pasi repezi de sarbatori, targurile de Craciun sunt in toi. Te invitam la un targ handmade, un targ special de sarbatori si un spectacol de teatru senzational.
Pentru ca ne apropiem cu pasi repezi de sarbatori, targurile de Craciun sunt in toi. Te invitam la un targ handmade, un targ special de sarbatori si un spectacol de teatru senzational.

ILoveHandmade – targ de accesorii lucrate manual


Descopera accesorii originale, lucrate manual, la un targ organizat chiar in centrul capitalei. Intrarea gratuita! Cei mai norocosi 10 cumparatori pot castiga invitatii la patinoar, oferite de Patinoarul Drumul Taberei.

ILoveHandmade – targ de accesorii lucrate manual
Muzeul Bucurestilor - Palatul Sutu
4 decembrie, orele 10.00 - 17.00

"Ultima femeie a seniorului Juan"


Teatrul Odeon te invita vineri la spectacolul "Ultima femeie a seniorului Juan", de Leonid Juhovitki.

Cu: Florin Zamfirescu, Katia Pascariu, Ionel Mihailescu, Irina Mazanitis, Mugur Arvunescu, Gabriel Pintilei, Mircea Constantinescu, Angela Ioan, Dimitrii Bogomaz, Ionut Kivu, Relu Poalelungi.

Ultima femeie a seniorului Juan
Vineri, 4 decembrie, 19.00
Teatrul Odeon
Traducerea: Maria Dinescu
Regia si luptele scenice Vladimir Gramov
Scenografia: Vittorio Holtier
Durata spectacolului: 2h 30’
Pret bilete: 21.20 lei, 12.72 lei

Cred in Mos Craciun


In luna decembrie, Primaria Municipiului Bucuresti organizeaza, prin ArCuB, evenimentul ajuns la ce de a noua editie, Cred in Mos Craciun.
Aleile Parcului Cismigiu vor fi animate de personaje de basm intr-un decor special conceput de scenograful Dragos Buhagiar, pentru a reda spiritul sarbatorilor de iarna.

Evenimentul va debuta  in data de 4 decembrie cu un concert extraordinar al Rise Choir (Statele Unite), renumit pentru repertoriul gospel, momentul marcand aprinderea luminilor de Craciun in oras de catre Primarul General.

Targul de Craciun cu cele 35 de casute special amenajate, va astepta vizitatorii cu bunatati si suveniruri specifice perioadei de sarbatoare, pana in data de 24 decembrie.

Copiii se pot bucura in fiecare dimineata de un program interactiv destinat lor, in care spectacole de teatru si magie, Marian Ralea impreuna cu trupa Abracadabra vor invada parcul spre deliciul celor mici.

Serile, incepand cu ora 18.00, vor fi colorate de cele mai frumoase colinde interpretate de importanti solisti ai momentului, ansambluri folclorice, coruri sau trupe precum: Brad Vee Johnson, Monica Anghel, Paula Seling, Narcisa Suciu, Analia Selis, Nicola, Andra, Silviu Biris, El Negro, Directia 5, Vunk, VH2, Proconsul, Bere Gratis, Provincialii.

"Cred in Mos Craciun"
Parcul Cismigiu
4 decembrie - 25 decembrie

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod