Pregateste-te de weekend!

Vineri si... weekend!!! Mergem la munte, la mare, prin parcuri si ne distram cu prietenii, nu-i asa? Iata recomandarile Eva.ro pentru vineri, 9 iulie:
Vineri si... weekend!!! Mergem la munte, la mare, prin parcuri si ne distram cu prietenii, nu-i asa? Iata recomandarile Eva.ro pentru vineri, 9 iulie:


Festivalul Biker Days


Locatie: Ploiesti
Cand: 9-11 iulie, ora 14.00

Cea mai mare intrunire a motocilistilor din tara este pregatita in aceasta perioada la Bucov, langa Ploiesti, in judetul Prahova. Avand in spate o traditie in astfel de evenimente, de data aceasta se intentioneaza ca festivalul acesta sa devina una dintre cele mai importante manifestari din tara, dedicate pasionatilor
de motociclete.

Bineinteles, atmosfera rock este cea care va da startul distractiei. De data aceasta, invitati precum BRAINSTORM, TRUDA, N.E.G.A.T.I.V., THUNDERSTORM, NEXUS, ACT, 9,7 RICHTER, BUCIUM, VALENTIN STEFAN, UP TO ELEVEN, LEGACY si INCIPIENT vor "incalzi" atmosfera si vor incanta urechile publicului.
Marea surpriza a intrunirii va fi trupa BRAINSTORM din Germania, formatie care a zguduit rockmetalul Europei de zece ani incoace. Invitatii concerteaza in Romania la un super eveniment dedicat motociclistilor si iubitorilor de muzica "grea".

In cele trei zile de festival veti avea parte din plin de bere, mancare si multa distractie. Nu vor lipsi nici parada moto si consursurile cu multe premii.

Intrarea va fi 30 de lei, iar pentru fiecare biker si insotitorul sau vor fi oferite cate cinci beri, incluse in pret. Costul berii va fi de numai 2,5 lei. Pentru cei care vin de la mare departare, sunt puse la dispozitie locuri gratuite de campare.

Concert Retro Future


Locatie: Big Mamou
Ora: 21:00

De la creatorii Retro Future...  

Bluesozauri din Jazzasic intalnesc ragtimeoizi gospelieni si swingomifere rockomorfe apartinand Muzicoliticului Superior...

Un atac zgomotos al Androizilor din Retro Future, programati sa gadile orice timpan le iese in cale zguduie scena din Big Mamou...Ultima parte a primei trilogii: Big Mamou III - Retro Future

Intrarea 10 lei.

Piesa de teatru "A fi sau ce va fi"


Locatie: Teatrul Metropolis
Ora: 19.00

de Lyle Victor Albert
cu: Vlad CORBEANU, Mihailo MILENKOSKI, Roxana IVANCIU, Alexandra TIMOFTE, Ionut IONESCU si Valentin DEVITTOR

regia: Alexandru JITEA
scenografia: Ioana PASHCA
traducerea si adaptarea: Petre BOKOR

(durata spectacolului: 1h 20)
Pret bilet: 10.60  lei

FacePainting Party @ LaPlaya Pool


Ora: 20.00

LaPlaya Pool
impreuna cu XS Events te invita la o petrecere ce poarta numele de "FacePainting Party". Muzica pentru toate gusturile, distractie impreuna cu decoruri, proiectii jungle si animalute periculoase prin preajma.

Cost bilet 20 lei pentru barbati si 10 lei pentru femei
Informatii si rezervari la 0232 218 701, 0745 510 505.

P.S.
- Piscina LaPlaya este situata pe Soseaua Bucium 15A, in cadrul gradinii de vara a Restaurantului Recital (la 200 metri dupa trecerea Podului din Bucium, pe partea stanga).

Dracula vine la MNAR


Locatie: Muzeul National de Arta al Romaniei
Cand: 9 iulie - 10 octombrie

Muzeul National de Arta al Romaniei invita publicul in perioada 9 iulie - 10 octombrie 2010 sa descopere legenda lui Dracula prin intermediul unei expozitii in care istoria se impleteste cu arta, literatura si cinematografia.

Piesa centrala si "vedeta" expozitiei o constituie binecunoscutul portret al voievodului valah Vlad Tepes, numit deseori in epoca Dracula, conservat de mai bine de 400 de ani la castelul Ambras din Innsbruck, prezentat acum in premiera publicului din Romania.
 
Organizata in colaborare cu Kunsthistorisches Museum din Viena si Schloss Ambras din Innsbruck, expozitia isi propune sa redeschida discutia asupra personajului istoric Vlad Tepes/Dracula si a vampirismului, intr-un context istoric si documentar realist.

Obiectele imprumutate de la muzee din Austria, Germania, Slovenia, Ungaria si Romania sunt expuse in patru sectiuni care ilustreaza, pe rand, personalitatea si epoca lui Vald III Dracula; contextul istoric in Europa de Est in secolele XV-XVIII; evolutia mitului vampirismului si reprezentari ale lui Dracula in cinematografie.
8 Iulie 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod