Planuri de relaxare pentru week-end... si concediu

Week-end-ul acesta iti planifici vacanta de iarna, la Targul de Turism al Romaniei. Dar cum mai e mult pana la vacanta, te relaxezi cu un spectacol inedit, intr-o locatie neconventionala...
Week-end-ul acesta iti planifici vacanta de iarna, la Targul de Turism al Romaniei. Dar cum mai e mult pana la vacanta, te relaxezi cu un spectacol inedit, intr-o locatie neconventionala - "C'est pas une chanson d'amour" in Club Fabrica.

Nu rata Targul de Turism al Romaniei!

          
ROMEXPO si expozantii editiei de toamna a Targului de Turism al Romaniei te invita sa cautati cele mai avantajoase oferte, care sa iti asigure vacanta ideala. Acest deziderat poate fi implinit intr-un singur mod: nelipsind de la intalnirea cu Targul de Turism al Romaniei, in perioada 23-26 octombrie 2008.

Targul de Turism al Romaniei - editia de toamna se afla la cea de-a XX-a editie si va fi gazduit de Complexul Expozitional ROMEXPO.


Aici isi vor prezenta ofertele 250 expozanti din 19 de tari: Austria, Bulgaria, Egipt, Germania, Grecia, Israel, Italia, Liechtenstein, Marea Britanie, Macedonia, Moldova, Olanda, Republica Ceha, Republica Dominicana, Romania, Slovacia, Spania, Turcia, Ungaria.

In cele patru zile ale Targului de Turism al Romaniei, in standul MIMMCTPL vor avea loc activitati culturale, artistice si prezentari de mestesuguri traditionale specifice Transilvaniei, Banatului si Olteniei, precum si actiuni de prezentare si promovare realizate de entitatile castigatoare ale  proiectului "Destinatii Europene de Excelenta": Depresiunea Horezu, Tara Fagarasului si Tara Vrancei.


Programul de vizitare al expozitiei este zilnic intre orele 10.00 si 18.00 si in ultima zi intre orele 10.00 si 16.00. Biletul de intrare costa 7 lei. Mai multe informatii pot fi gasite pe site-ul www.targuldeturism.ro

"C'est pas une chanson d'amour"


Un spectacol despre cum Bucurestiul nu mai e o poveste de dragoste. Mix de imagini, muzica si trairi intense, regasiri sau nervi la fel ca in viata reala. Printre multele "constructii" din Bucuresti, "C'est pas une chanson d'amour" are o structura solida, fara bulina rosie.

Vineri seara merg sa dansez.
Ma imbrac frumos si merg sa vad cum se danseaza-n Bucuresti, ma sarut chick-on-chick ca Elena Ceausescu, privesc pantofii fetelor si ce ascund ele sub paiul din care trag zgomotos. Sau bland. Sambata seara nu ies. Sunt cuminte si curata pentru slujba de duminica dimineata de la Biserica Stavropoleos unde ajung pe jos, cu stomacul gol. Seara mananc bine si luni ma trezesc tot in Bucuresti, desi, l-as schimba oricand cu Londra (sau cu aproape orice capitala europeana civilizata). Bucurestiul nu mai e o poveste de dragoste. (www.fabrica.ro)

Cu:

  • Marius Manole;
  • Florentina Tilea;
  • Paul Dunca;
  • Istvan Teglas.

Regia: Carmen Lidia Vidu
Muzica originala: Ovidiu Chihaia
Video: Cristian Gherghel
Scenografia: Doru Zanfir

"C'est pas une chanson d'amour"
Duminica, 26 octombrie, ora 19.30
Club Fabrica (Strada 11 Iunie nr.
50)
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod