Pisici și improvizație. Duminică

Duminica asta o să fie cod galben, vreme de numărat banii sau făcut copii. Dacă nu aveți dotările necesare, vă propun două evenimente cel puțin la fel de satisfăcătoare ca primele două ;)

Duminica asta o să fie cod galben, vreme de numărat banii sau făcut copii. Dacă nu aveți dotările necesare, vă propun două evenimente cel puțin la fel de satisfăcătoare ca primele două ;)

Cafeneaua cu pisici

Așadar, începând de duminică de la prânz până către ora 18.00, în cafeneaua de pe strada Dianei nr. 4 (lângă Piața Rosetti) are loc un eveniment public organizat de celebra Cameră cu pisici - o comunitate de iubitori de feline aflate la ananghie. Pisicile sunt salvate de pe străzi, spălate, hrănite, drăgălite, pozate artistic și oferite spre adopție. Cum să le reziști?

Pentru că aceia care se ocupă de asta nu sunt organizați într-un ONG sau altă formă juridică, au ales această cale de a-și promova „mușterii”: cheamă iubitorii la o cafea și o prăjitură, fac o defilare cu pisici și o colectă de jucării și hrană, iar la final fiecare pleacă acasă cu un nou prieten.

Sau nu. La eveniment vor fi prezente și gata de adopție o parte din pisicile aflate în grija Camerei cu Pisici, iar pentru a le ajuta pe cele care încă își așteaptă familiile, puteți face donații sau cumpăra obiecte hand-made (donate de diverși creatori din țară) și prăjiturile pregătite cu drag de voluntarele Camerei cu Pisici. Banii obținuţi din vânzări vor fi utilizați pentru îngrijirea pisicilor salvate de pe stradă. Sunt la fel de binevenite și donațiile în hrană sau obiecte (noi sau vechi) utile pisicuțelor: mâncare umedă sau uscată, jucării, pătuțuri, pernuțe sau orice altceva considerați de cuviință.

Chiar dacă nu aveți de gând să adoptați o pisicuță, eu zic că o jumătate de zi petrecută în compania lor vă va bine dispune.

În plus un gest mic din partea voastră poate fi un ajutor de nădejde pentru ele.

***

Improvizație de tot râsul în Club Spice

În fiecare duminică seară, în Spice Club din București (Calea Victoriei nr. 21-23), cinci băieți și o fată joacă după cum le cântă spectatorii, jumate serioși, jumate băuți, de la mese. E un spectacol de improvizație, adică timp de mai bine de o oră actorii fac pe scenă ce le sugerează publicul. Și vă asigur că rezultatul e al naibii de amuzant.

Se cântă, se fac versuri ad-hoc, cu replici sau teme date de spectatori, se nasc situații absurde din cititul la întâmplare dintr-o carte, iar dacă vă simțiți în stare e loc pe scenă și pentru voi.

Improvizatorii sunt actori: Olimpia Mălai, Gabi Velicu, Cosmin Bighei, Vlad Oance, Constantin Lupescu, Doru Cătănescu și Gabriel Pandici.

Ei vă vor face duminica seara suficient de picantă ca să nu duceți dorul televizorului.

Spectacolul începe teoretic la ora 19:00 (dar în realitate se mai întârzie, până se face comod fiecare mesean și comandă ceva de băut). Prețul unui bilet este de 15 lei și nu include consumația. Dacă vreți o masă mai mare, plănuiți să mergeți în gașcă, e bine să faceți o rezervare la numerele de telefon 0744370524, 0742140705 sau 0766.260.390.

Mai multe de și despre mine pe Dollo zice bine

dollores-benezic
dollores-benezic
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod