Piesa de teatru "Dedalus Lounge"

"Dedalus Lounge", de Gary Duggan, reprezinta primul spectacol din cadrul 4x4 - platforma mobila de observatie urbana. Un proiect itinerant, semnat tangaProject, in regia lui Vera Ion si scenografia...

"Dedalus Lounge", de Gary Duggan, reprezinta primul spectacol din cadrul 4x4 - platforma mobila de observatie urbana. Un proiect itinerant, semnat tangaProject, in regia lui Vera Ion si scenografia lui Stefan Ungureanu, "Dedalus Lounge" aduce in prim-plan actori precum Sanziana Nicola, Sorin Poama si Andrei Serban.

O coproductie J.O.I.N.T si Teatrul Luni de la Green Hours, piesa reprezinta creatia tanarului scriitor irlandez Gary Duggan (28), care a primit premiul "Stewart Parker" pentru debut.

"Dedalus Lounge" este un bar amplasat in centrul Dublinului, locul preferat de intalnire a trei vechi prieteni: Daragh, Danny si Delphine, protagonistii piesei lui Gary Duggan.

Tineri, consumism, droguri, incertitudine sexuala, vise neimplinite, insingurare, teribilism, frica de esec - toate acestea se regasesc intr-o singura piesa, motiv pentru care, personajele, aflate in pragul sarbatorilor de iarna, sunt supuse unei serii de incercari, invatand din greseli si experiente si maturizandu-se.

Din distributie fac parte:

Sanziana Nicola
Sorin Poama
Andrei Serban

Regia: Vera Ion
Scenografia: Stefan Ungureanu
Coregrafia: Paul Dunca
Multimedia: Barna Nemethi, Ciprian Rosu

Piesa de teatru "Dedalus Lounge", de Gary Duggan
Miercuri, 10 septembrie 2008, ora 20.00
Green Hours, Calea Victoriei nr.

120

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod