Petreceri, teatru si muzica, intr-un weekend perfect!

In weekend-ul acesta ai tot ce iti trebuie pentru a te simti bine si a te relaxa: teatru, petreceri, muzica buna si bucate alese. Distractie placuta!
In weekend-ul acesta ai tot ce iti trebuie pentru a te simti bine si a te relaxa: teatru, petreceri, muzica buna si bucate alese. Distractie placuta!

Buzunarul cu paine, de Matei Visniec


"De ce Buzunarul? Un text inteligent. Vorbeste despre noi. Asa cum suntem. Cinici si superficiali. Inteligenti si penibili. Generosi si lasi. Noi cu toate cele ale noastre. Bune si rele. Intr-o lume inghetata in vorbe. Nemiscata. O lume caraghioasa si trista in acelasi timp. Un text emotionant. Visniec undeva intre Caragiale si Beckett", declara Oana Pellea despre "Buzunarul cu paine" pe site-ul Teatrului Metropolis ().
Daca te-a facut curioasa, mergi sambata, la Teatrul Metropolis sa afli despre ce e vorba.

Buzunarul cu paine, de Matei Visniec
Sambata, 25 aprilie, ora 19:00     
Cu: Oana Pellea, Mihai Gruia Sandu
Pret bilet: 21, 20 lei
Durata spectacol: 1 h 10 min (fara pauza)

Colors Party


Ai nevoie de o petrecere colorata pentru a te reface dupa o saptamana obositoare. Gasesti exact ce iti trebuie in Shade Club, sambata seara. Cu Dj Mario Rodriguez si MC Adryanno.

Colors Party
25 Apr 2009 23:00
Shade Club
Dj Mario Rodriguez si MC Adryanno

Targul Taranului - bucate traditionale din Lunca Harghitei


Familia Molnar din Lunca Harghitei-Gyimeskozeplok, judetul Harghita, te asteapta sambata, 25 aprilie, intre 9:00 si 17:00 si duminica, 26 aprilie, intre 9:00 si 14:00 la Targul Taranului, la ARK-Bursa Marfurilor, vizavi de Piata de Flori Cosbuc, cu urmatoarele produse: file, ceafa, muschiuleti, jambon, cotlet, kaizer, paine de casa si lista poate continua. Nu-i asa ca deja iti ploua in gura? Nu rata Targul Taranului din acest week-end pentru ca toate aceste minunatii gastronomine trebuie sa isi faca loc si pe masa ta.

Targul Taranului, la ARK-Bursa Marfurilor, vizavi de Piata de Flori Cosbuc

Evergreen Live Melodies


Dupa ce ai mancat pe saturate (dar sanatos) si iti vine cheful de distractie, te asteapta Evergreen Live Melodies in Plach - Friends&Coffee, incepand cu ora 21.00.

Evergreen Live Melodies
Plach - Friends&Coffee (Bd.
Dacia 153)

Iata care sunt propunerile 1801.ro pentru acest weekend:

Future Shorts
'Evgheni Oneghin'
Staff Party
'Madama Butterfly'
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod