Petreceri, film si expozitii pentru miercuri

Cam acestea sunt activitatile cu ajutorul carora te poti relaxa la mijloc de saptamana.
Cam acestea sunt activitatile cu ajutorul carora te poti relaxa la mijloc de saptamana. Ce poate fi mai placut decat sa mergi la finalul programului intr-un loc in care sa nu mai auzi de telefonul mobil, de laptop sau de sedintele cu seful.

Iti recomand, in prima instanta, un film romanesc care ruleaza in cadrul Festivalului de Film European. "Cea mai fericita fata din lume" este o drama care spune povestea Deliei. Fata de 18 ani este norocoasa castigatoare a unei campanii de promovare organizata de o companie producatoare de bauturi racoritoare: cu doar trei etichete de pe sticlele de suc, Delia a castigat o masina foarte scumpa.


Fericita castigatoare, insotita de parintii ei, va trebui sa porneasca spre capitala pentru a filma o reclama care s-o arate pe Delia tarii intregi, drept dovada ca toata campania a fost pe bune. Pe drumul spre Bucuresti, in familie se isca un conflict: parintii vor sa vanda masina pentru a deschide o mica afacere, pe cand fata ar vrea s-o pastreze. O multime de probleme apar si in timpul filmarilor, dar sfarsitul este fericit. Sau, cel putin, toti par multumiti de ceea ce au primit. Filmul, bazat pe o intamplare reala, este o tragicomedie despre oameni obisnuiti in circumstante neobisnuite, despre legaturile de familie si ceea ce se afla in spatele lor.

Din distributie fac parte Vasile Muraru, Andreea Bosneag, Violeta Haret Popa, Serban Pavlu, Andi Vasluianu.
Pelicula ruleaza la cinema Studio, pe 13 mai, de la ora 20.00.

In aceeasi seara poti urmari si o piesa de teatru. Este vorba despre "Variatiuni enigmatice", de Eric-Emmanuel Schmitt, in regia lui Claudiu Goga. In aceasta piesa de teatru poti urmari prestatiile actorilor, Alexandru Repan si Mircea Diaconu. Totul se intampla pe 13 mai, incepand cu ora 19.30.

La capitolul teatru, 1801.ro iti mai propune piesa Carmen.

Nu rata concertele


Unul dintre ele va avea loc la Teatrul Luni unde ii poti vedea pe cei din Tricycle King Size. O portie de muzica jazz care incepe la ora 20.00, pe 13 mai.

Alte concerte recomandate de 1801.ro.

Recital Cameral la Filarmonica George Enescu

"TRUPA VERDE" in Big Mamou

Poti avea parte de o portie de relaxare si daca te hotarasti sa mergi la o expozitie de calitate.
Sper exemplu, Catalin Avramescu iti prezinta "Lecture", la Pavilionul UniCredit. Invitatia este valabila incepand cu ora 19.00.

"Frumusete & dragoste in folclorul romanesc" este o alta expozitie care va avea loc pe 13 mai, la Fundatia Calea Victoriei.

Daca iti place muzica si vrei sa dansezi, alege petrecerile. 1801.ro iti recomanda:

Petreceri


La Plach Comic Wednesday
Campus Party
Anii `80 cu DJ Horia

12 Mai 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod