Petrecere si spectacole pentru miercuri

Avem super petrecere si spectacole pentru miercuri. Iata care sunt recomandarile Eva.ro:

Avem super petrecere si spectacole pentru miercuri. Iata care sunt recomandarile Eva.ro:

Party Adrian Eftimie @ Turabo Summer Club


Dupa miezul noptii, Turabo Summer Club, te surprinde din nou cu cea mai noua si inedita petrecere - Crazy Uniforms Fashion by Just4Girls. Pregateste-te sa fii inconjurat de "crazy uniforms", machiaje sofisticate, toate prezentate cu eleganta si mister special de catre: Adelina Pestritu, Marina Dina, Sanziana Buruiana.

Din 8 iulie, in fiecare saptamana, reincep evenimentele Mix Summer Nigts, saptamana aceasta sunt invitati DJ-ii Adrian Etimie si Proof invitati sa mixeze la prima petrecere din serie.

Locatia: Turabo Summer Club
Data: 7 iulie 2010
Ora: 23.00

 

Teatru: "Contraste"


O alta optiune pe care o ai la indemana este piesa "Contraste" prezentata de Teatrul National de Arta din Bucuresti. Actori: Richard Bovnoczki, Dana Cavaleru.



Locatia: Old City, Bucuresti
Data: 7 iulie 2010
Ora: 21.30

 

Teatru: "Concretii"


Piesa CONCRETII este un portret al tinerilor lumii de azi, plasati de autor intr-o suprarealista lume a viitorului, unde isi creeaza si traiesc un mod propriu de existenta. Dupa Vladimir Sorokin. R: Alexandru Mihaescu. Costume: Carmen Secareanu. Live Vj-ing: Cinty. Cu: Monica Sandulescu, Katia Pascariu, Marius Damian. Regizorul si-a propus ca spectacolul sa reprezinte mai degraba o meditatie activa asupra tinerei generatii.

A prezentului/ a viitorului - care ar putea arata sumbru. O lume in care personalitatea fiecarui individ este alterata si redusa la un standard unic, in care predomina si e stapan numai egoismul.

Locatia: Fabrica
Data: 7 iulie 2010
Ora: 21.00

6 Iulie 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod