"Obsesii din trecut", prima recomandare pentru marti. Afla care sunt celelalte

Marti, 3 ceasuri rele, sau multe motive de distractie si relaxare?
Marti, 3 ceasuri rele, sau multe motive de distractie si relaxare? Fiecare alege ce-i convine mai mult. Pentru optimisti si nu numai, Eva.ro are cateva recomandari pentru petrecerea timpului liber intr-un mod mai mult decat placut.

"Obsesii din trecut" este o pelicula care urmareste incercarile locotenentului de politie Dave Robicheaux (Tommy Lee Jones). Acesta incearca sa stabileasca o legatura intre oribila mutilare si asasinare a prostituatei Cherry Leblanc si mafiotul Julie "Baby Feet" Balboni (John Goodman), pe care il cunoaste inca din perioada liceului.
Acesta din urma s-a intors de putin timp in calitate de coproducator al unui film hollywoodian despre Razboiul Civil.

Pelicula ruleaza la Cinema Muzeul Taranului Roman, incepand cu ora 20.30.

O alta recomandare este pelicula "Le concert".

Daca nu vrei sa mergi la film, poti opta pentru un concert. In Club Maya are rol evenimentul intitulat "Folk Live cu Vampiru'", incepand cu ora 20.00. Intrarea este libera, iar rezervarile se fac la numarul de telefon 0769778644.

Nici teatrul nu te dezamageste in aceasta zi de marti.
De exemplu, la Teatrul National I. L. Caragiale, incepand cu ora 19.00, se joaca piesa "Jocul ielelor". Una dintre cele mai incitante piese din literatura noastra dramatica. O poveste despre dragoste si ura, adevar si minciuna, manipulare si tradare. O poveste extrem de actuala despre nevoia de a sustine un set de valori morale, impotriva unui sistem de mentalitati complice, subordonate scopurilor personale. O poveste despre mirajul adevarului absolut, transpusa scenic cu intensa vibratie dramatica, intr-un spectacol modern.

O alta piesa de teatru care merita vazuta este:

Teatru Regina mama

La final, nu puteam sa nu-ti recomand si o petrecere.
In 100 Crossroads, incepand cu ora 18.30, are loc Party Good Old Times Music. Vei avea parte de muzica buna: blues, blues-rock, rock&roll, oldies, jazz, folk si classic rock.
11 Ianuarie 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod