O zi de joi plina de distractie

Weekendul este aproape... inca o zi si am mai scapat de o saptamana. Pana atunci insa, mergem la o piesa de teatru, un concert si o expozitie de fotografie. Iata recomandarile Eva.ro pentru joi, 10 septembrie:
Weekendul este aproape... inca o zi si am mai scapat de o saptamana. Pana atunci insa, mergem la o piesa de teatru, un concert si o expozitie de fotografie. Iata recomandarile Eva.ro pentru joi, 10 septembrie:

Piesa de teatru "Dumnezeul de a doua zi"


Locatie: Teatrul Act
Ora: 19.00

"Dumnezeul de a doua zi", este un text scris sub forma unei succesiuni de monoloage, fiecare dintre ele nefiind altceva decat o fotograma/fotografie a unui caracter, a unei stari sufletesti, sau a unui moment de viata, iar solutia folosita pentru developarea acestor fotograme/fotografii este un amestec seducator de ironie si autoironie.

Rezultatul: un text comic si dramatic in accelasi timp, poetic si violent deopotriva.
Violent prin simplitatea si exactitatea cu care pune diagnosticul, fara sa judece si fara sa condamne. Textul poate fi citit in mai multe feluri: ca o poveste de dragoste romantica sau ca trei povesti de dragoste; ca drama unui cuplu sau ca dramele a trei cupluri; ca o satira la adresa societatii romanesti de azi sau ca o invitatie la o meditatie asupra sensului diminetilor de a doua zi (pentru ca, nu-i asa, orice s-ar intampla exista intotdeauna o noua buna dimineata).

Dar, intai de toate, el TREBUIE citit ca o poveste despre parinti si copii. Sau mai exact ca o poveste despre parinti, copii si Dumnezeu.
Un Dumnezeu de a doua zi...cu felul lui ciudat de a aranja lucrurile.

Pretul biletelor: 20 lei integral si 15 lei, redus pentru elevi, studenti si pensionari.

Eveniment recomandat de 1801.ro.


Concert CORAZON QUE SIENTE


Locatie: Serendipity
Ora: 21:00

Recital de muzica latinoamericana si lecturi din Jorge Luis Borges cu Maxim Belciug. Maxim Belciug este considerat a fi cel unul dintre cei mai valorosi instrumentisti de chitara clasica. A sustinut recitaluri pe mari scene din tara si din strainatate (Serbia si Muntenegru, Ungaria, Austria, Franta, Italia, Scandinavia, Polonia, Italia), entuziasmand publicul exigent al salilor dedicate muzicii clasice.
Desi de obicei il regasim, in calitate de solist, in recitaluri regal in aerul mai rarefiat al filarmonicilor si ateneelor, in tara sau in strainatate, multi au avut sansa de a-l auzi cantand si in spatii mai neconventionale.

Intrare concert: 20 lei/persoana

Pentru a rezerva locuri va rugam sa trimiteti un e-mail la adresa events@serendipity-tea.ro.


Fotojurnalism: Povestiri din spatele obiectivului


Locatie: Institutul Cultural Roman
Ora: 18:30

Expozitia de fotografie "Fotojurnalism: Povestiri din spatele obiectivului" le prilejuieste fotoreporterilor de la Jurnalul National si de la Agentia Mediafax prezentarea celor mai spectaculoase realizari din ultima perioada.

Intalnirile cu artistii fotografiei nu sunt obisnuite. Mai obisnuita este intalnirea noastra cu fotografiile lor.
Imagini si cuvinte deopotriva gasiti in fiecare luna, la Institutul Cultural Roman, in seria "Fotografia in cuvinte", care cuprinde atat expozitii de fotografie, cat si intalniri ale fotografilor cu publicul.
Expozitia va fi deschisa pana in data de 22 septembrie.
9 Septembrie 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod