Nu rata Stefan Banica Jr si restul recomandarilor de joi

A devenit deja o traditie ca, in preajma sarbatorilor de iarna, Stefan Banica Jr. sa sustina o serie de concerte.
A devenit deja o traditie ca, in preajma sarbatorilor de iarna, Stefan Banica Jr. sa sustina o serie de concerte. Asadar, vino joi, 18 decembrie, la Sala Palatului pentru a asculta o parte din piesele pe care le are in repertoriu celebrul artist.

Preturile biletelor sunt de 40, 60, 80, 100 si 120 de Ron, iar acestea pot fi achizitionate de la Sala Palatului, Teatrul National Bucuresti, Magazinul Muzica, Teatrul Nottara, statia de metrou Unirii 2, reteaua magazinelor Diverta, reteaua Carrefour si online, pe eventim.ro, biletedelatati.ro, blt.ro, vreaubilet.ro, ticketpoint.ro si bilete.ro.


Locatie: Sala Palatului
Data: 18, 19, 20, 21 decembrie
Ora: 20.00

Afla "Cum sa ramai fara prieteni"


Viata publica, aventurile mondene, pipitele de conditie proasta, toate acestea sunt reflectate perfect in comedie "Cum sa ramai fara prieteni". Sidney Young, interpretat de Simon Pegg, este un jurnalist neinteles care si-a dorit intotdeauna sa intre in lumea stralucitoare a vedetelor.

Locatie: Movieplex
Data: 18 decembrie
Ora: 22.15

"Sambata, duminica, luni", intr-o zi de joi


Piesa, o adaptare dupa Eduardo De Filippo, te duce in orasul Neapole, in casa familie lui Peppino Priore. Aici se pregateste ritualul de sambata seara, in care doamna casei pregateste un delicios "ragu", ce va fi savurat de toti apropiatii gazdelor.

Afla ce se intampla in continuare, mergand la teatru!

Locatie: Teatrul National Bucuresti, Sala Amfiteatru
Pret bilete: 30 RON, 25 RON, 16 RON (randul 8, sect. B + C)
Ora: 19.00

Hai si la o expozitie!


Cei mai puternici oameni de pe pamant sunt subiectele unei expozitii .

Trebuie sa stii ca vei vedea, de fapt, portretele unor oameni obisnuiti. Acesta este lucrul pe care l-a reusit Alexandra Turc, in expozitia sa "Top G8".

Locatie: Galeria Mora
Data: 18 decembrie
Program: Luni - Vineri 12.00 - 18.00

17 Decembrie 2008
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod