Nu dați înapoi de la Festivalul racilor

Chiar dacă ne încearcă deja o toamnă friguroasă, orașului i-au mai rămas câteva sărbători de vară care merită onorate. Una dintre ele se deschide azi și durează până duminică, în

Chiar dacă ne încearcă deja o toamnă friguroasă, orașului i-au mai rămas câteva sărbători de vară care merită onorate. Una dintre ele se deschide azi și durează până duminică, în Parcul Copiilor din sectorul 4 (lângă Palatul Copiilor). Festivalul racilor este organizat de o crescătorie de crustacee care se recomandă a fi numărul 1 în România. Așa o fi, nu ne rămâne decât să ne convingem. Organizatorii promit că vor fi întreceri de raci, preparate din raci, rețete cu raci și niște surprize speciale pentru participanții care demonstrează că sunt născuți în zodia racului.

Eu una sunt, deci plănuiesc să mă folosesc de acest avantaj ;)

Dacă n-ați mâncat niciodată raci, acum e o ocazie ideală să vedeți și cum se prepară și să-i degustați. În mare carnea lor se aseamănă cu creveții, doar că sunt ceva mai mai și mai greu de curățat. Racii. Sâmbătă de la ora 18.00 unul dintre concurenții de la Master Chef va găti raci în fața spectatorilor. Demo cooking-ul va fi susținut de  Mehrtzad Mofghazehi, bucătar de origine iraniană.

Festivalul nu se va limita, totuși la raci, vor putea fi consumate acolo diverse alte specii trăitoare în apă dulce sau sărată: pui de baltă pane, rapane pane, hamsii sau creveți.

Și, peste toate, se va bea bere. Sau ce altceva vă poftește setea.

dollores-benezic
dollores-benezic
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod