Ne vedem joi la un concert sau la o petrecere?

Este joi, ultima zi din aceasta saptamana istovitoare... Sa incepem pregatirile pentru 1 mai muncitoresc! Mergem la concertul lui Kenny G, la o piesa de teatru, o expozitie si chiar la o petrecere. Ce zici? Iata recomandarile mele...
Este joi, ultima zi din aceasta saptamana istovitoare... Sa incepem pregatirile pentru 1 mai muncitoresc! Mergem la concertul lui Kenny G, la o piesa de teatru, o expozitie si chiar la o petrecere. Ce zici? Iata recomandarile mele pentru joi, 30 aprilie:


Concert Kenny G - Rhythm and Romance


Inca iti mai poti cumpara bilete la concertul celebrului saxofonist Kenny G, care va alea loc pe 30 aprilie la Sala Palatului din Bucuresti...

Artistul, pe numele lui adevarat Kenneth Gorelick, si-a inceput cariera in anul 1976, alaturi de Orchestra Love Unlimited a lui Barry White, continuandu-si activitatea profesionala impresionanta atat ca artist solo, dar si alaturi de unii dintre cei mai valorosi artisti ai lumii precum Andrea Bocelli, Richard Max, Whitney Houston, Toni Braxton, Natalie Cole, Steve Miller, Michael Bolton si multi altii.

Kenny G, este unul dintre cei mai bine cotati instrumentisti ai tuturor timpurilor. De-a lungul vremii, in palmaresul acestuia s-au adaugat zeci de milioane de discuri vandute in intreaga lume si distinctii sau premii care il mentin si astazi in top-urile celor mai apreciati artisti.

Pe langa premiul Grammy pe care l-a obtinut in 1994, pentru "Cea mai buna compozitie instrumentala" a celebrei piese "Forever in Love", Kenny G si cel mai recent album al sau lansat in iunie 2008, "Rhythm and Romance", au beneficiat de doua nominalizari Grammy pentru cel mai bun album instrumental si cea mai buna inregistrare.

Biletele au preturi cuprinse intre 80 si 180 lei, variind in functie de categoria de loc, si pot fi achizitionate de la casa de bilete a Salii Palatului, de la Magazinul VreauBilet.ro din Unirea Shopping Center sau Magazinul Muzica. Pentru rezervari online, biletele inca mai sunt disponibile pe site-urile de specialitate precum www.vreaubilet.ro, www.blt.ro si www.bilete.ro.

Concert Kenny G - Rhythm and Romance
Locatie: Sala Palatului;
Ora: 19.00.

Site-ul 1801.ro iti mai recomanda:

Concert Destruction in Bucuresti
Concert trupa ACT


Piesa de teatru "Romeo si Julieta", de W. Shakespeare


Locatie: La Scena;
Ora: 20.00;
Pret bilete: 20 lei;
Regia: Ioan Carmazan;
Muzica: Vlaicu Golcea;
Distributie: Antoaneta Cojocaru, Silviu Bertalan, Ela Ionescu, Radita Rosu/Rodica Ionescu, Irina Duta, Bogdan Dumitrescu, Mihai Marinescu, Mihai Cuciumeanu, Adrian Anghel.


Expozitia "65 plus"


Pe 30 aprilie 2009, la ora 18.00, va avea loc vernisajul expozitiei "65 plus" a lui Michele Bressan, la Ark - Bursa de Marfuri, Calea Rahovei 196 A, Uranus-Rahova, Bucuresti.
Curator: Mircea Nicolae.

Site-ul 1801.ro iti mai recomanda si expozitia How Inocent is That


Petrecerea Drama'N'Base-ul reinvie seara Tzumtzi-Tzumtzi


Locatie: AVAST CLUB;
Ora: 21.30;
Night with gin tonic (5 lei);
Intrare libera.

Site-ul 1801.ro iti recomanda petrecerile:
Women in Space in Club A
Flight Night in Revenge
Petrecerea bratarilor
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Scrie Articole pe 30 Apr 2009, 22:56
    Scrie Articole

    Fa bani de acasa scriind articole. www.scriearticole.wordpress.com

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod