Ne vedem joi...

... intr-o livada de fotografii, cateva concerte si o piesa de teatru. Ce zici? Iata recomandarile Eva.ro pentru joi, 10 iunie:

... intr-o livada de fotografii, cateva concerte si o piesa de teatru. Ce zici? Iata recomandarile Eva.ro pentru joi, 10 iunie:

 

 

Livada de fotografii, vernisaj la metrou


Locatie: Statia de Metrou Unirii 1
Cand: 9 - 11 iunie, ora 19:00

Vino cu fotografii facute in Bucuresti, format maxim 10x15 (cm) si vor fi expuse in livada... Cu cat mai multe cu atat mai bine, poti veni cu oricate.

Fotografiile pot fi cu orice din Bucuresti, chiar si cu tine in scene de familie, poti trece pe fotografie numele tau, adresa de web sau de email, orice doresti.

Cine doreste poate scrie pe spatele fotografiei un gand pentru oras.

Ce se va intampla cu fotografiile?

La sfarsitul expozitie toate fotografiile vor fi donate Muzeului Municipiului Bucuresti. Astfel, vom contribui cu totii la crearea unei arhive cu fotografii ale Bucurestiului, iar peste ani si ani probabil se vor face expozitii gen "Trecut-au Anii" cu fotografiile noastre.

Va fi o fresca a Bucurestiului actual, la sfarsitul secolului XIX se dadea “Un leu pentru Ateneu”, haideti sa dam “O fotografie pentru Bucuresti”.

Daca trimiti fotografiile si in format electronic la andrei@orasul.ro ele vor fi publicate pe www.orasul.ro in galeria expozitiei "Livada de Fotografii".

Concerte


Trupa Verde @ Big Mamou
Ora: 21.00
Intrare: 10 lei.

Coldplace - Tribut Coldplay @ Twice
Ora: 21.00
Pretul unui bilet este 25 lei.

Byron @ Control
Ora: 22.00
Intrarea 20 lei.

Taxi @ Music Club
Ora: 21.00

Nightlosers @ Bar Fly
Ora: 22.00
Intrare libera.

Piesa de teatru "Intoarcerea de acasa"


Locatie: Teatrul Arca
Ora: 20:00

De Stefan Caraman
Regia: Vinicius Tomescu
Cu: Anis Doroftei, Andreea Ilinca, Dan Murzea
Durata: 1h 10’

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod