Ne pregatim de sarbatori

Chiar daca este abia inceputul lunii decembrie, nu trebuie sa pierzi nicio ocazie sa cumperi cadouri celor dragi si sa te pregatesti de Craciun. Iata recomandarile Eva.ro pentru weekendul 12-13 decembrie:
Chiar daca este abia inceputul lunii decembrie, nu trebuie sa pierzi nicio ocazie sa cumperi cadouri celor dragi si sa te pregatesti de Craciun. Iata recomandarile Eva.ro pentru weekendul 12-13 decembrie:    


Sambata, 12 decembrie


Festivalul datinilor si obiceiurilor de iarna - Florile dalbe


Locatie: Muzeul Satului
Cand: 12 decembrie, ora 12:00 - 13 decembrie, ora 11:00

Iata ca Sarbatorile de Iarna se apropie cu pasi repezi si simtim nevoia sa fim inconjurati de traditii, obiceiuri, colinde, produse din gastronomia traditionala si de multa voiosie...

Incepand de sambata, 12 decembrie, ora 12:00 vom asculta "Colinde, melinde..." cu Ansamblul aroman Pilisterlu, vom colinda prin Bucurestii de altadat' alaturi de grupul muzical Nataly.

Duminica, 13 decembrie, vom putea participa la parada obiceiurilor de iarna:

  • "Jocul caprei" - Ansamblul Cununita din Ilva Mare, Bistrita Nasaud
  • "Jocuri cu masti" - Ansamblul Drumul baltagului din Borca, judetul Neamt
  • "Cerbul" din comuna Sticlaria, Scobinti, judetul Iasi
  • "Vasilca" cu Ansamblul Dunarica, comuna Nasturelu, judetul Teleorman.

Programul va fi completat de prezentari de carte ale Editurii Humanitas. De asemenea, vei putea targui unele dintre cele mai frumoase obiecte lucrate de mesteri populari si vei putea degusta produse din gastronomia traditionala si produse bio.


Concert "Alexandra & Alec"


Locatie: Violeta's Vintage Kitchen
Ora: 19.30

E prima lor "rezidenta", un loc in care sa se simta ca acasa cu muzica lor. E cu atat mai frumos cu cat nu e fum, decorul e mai mult decat placut, iar muzica poate fi savurata cu un pahar de vin/sodou delicios.

Intrarea este libera


Piesa de teatru "Sapte dintr-o lovitura"


Locatie: TNB -Sala Atelier
Ora: 12.00

De Lia Bugnar
Cu: Carmen Ungureanu, Ana Macovei, Aniela Pietreanu, Mihai Calota, Florin Lazarescu, Axel Moustache, Alexandru Nedelcu, Victoria Dicu
Durata: 1h'

Pret bilete: 30 lei; 16 lei (redus)

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod