Muzica buna, o piesa de teatru si party

Acestea sunt propunerile pe care le avem pentru tine, miercuri, 28 iulie.
Acestea sunt propunerile pe care le avem pentru tine, miercuri, 28 iulie. Stiu ca nu este weekend, dar merita sa-ti faci incalzirea, de miercuri, pentru ca cine stie ce oferte te asteapta la sfarsit de saptamana si nu trebuie sa te prinda pe picior gresit. Dar sa vorbim pe lucrurile concrete pe care le avem si, pentru viitor, vedem ce se mai intampla...

PAGAL, castigator al premiului "Cel mai bun DJ roman", excentric sirebel, a devenit unul din simbolurile clubbing-ului romanesc, un artist complet, in adevaratul sens al cuvantului, un personaj iubit si apreciat ori de cate ori se afla la pupitru.

Cartea sa de vizita reuneste petreceri si evenimente de succes la care a mixat in deschiderea unora dintre cei mai cunoscuti si apreciati DJ mondiali precum Nick Warren, Lee Burridge, James Lavelle, Steve Lawer, Deep Dish, Hernan Cattaneo, Dave Seaman, Anthony Pappa, Hybrid, Chris Fortier, Layo & Bushwacka, Tiesto sau Paul van Dyk.

Miercuri, 28 iulie, Pagal mixeaza la Turabo Summer Club, intrarea este libera.
Pentru mai multe detalii acceseaza www.turabo.ro


Turabo Society Club
Adresa: zona Lacul Tei, str. Oltetului nr. 30
club@turabo.ro / 0755.111.777 / www.turabo.ro


Daca vrei ceva mai usor, te invitam in La Scena unde se joaca piesa "Intoarcerea de acasa". Productia ilustreaza conflictul care se iveste intre alter-egourile personajului feminin atunci cand acesta incearca sa se descopere. Personajul isi arata mastile publicului ce se transforma intr-o oglinda a carei reflexie este diferita la fiecare spectacol.
Este o piesa de teatru care te provoaca, nu are cum sa te lase indiferent, deoarece iti cere sa participi. Implicarea publicului da complexitate  jocului, iar conventiile se schimba pe parcurs. Rolul oglinzii este preluat pe nesimtite de personaj in care publicul isi vede reflexia.

La final, nu putem sa nu-ti vinde pontul serii, petrecerea "80's night", din Clubul Goblin. Intrarea este libera, iar "dezmatul" incepe la orele 18.30.
27 Iulie 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod