Miercuri mergem la spectacole de muzica, teatru si opera

Serile sunt din ce in ce mai bogate in evenimente culturale, astfel incat te invitam sa profiti de timpul liber pe care il ai la dispozitie si sa mergi la unul dintre spectacolele acestei seri.

Serile sunt din ce in ce mai bogate in evenimente culturale, astfel incat te invitam sa profiti de timpul liber pe care il ai la dispozitie si sa mergi la unul dintre spectacolele acestei seri. Cu siguranta, pentru miercurea aceasta, 8 aprilie, avem ce sa iti recomandam: la Sala Palatului poti asculta cantece lautaresti in noul show semnat Tudor Gheorghe, "Mahalaua Mon Amour", la Teatrul Odeon ai ocazia sa vezi piesa "joi.megaJoy", iar la Opera Nationala din Bucuresti va avea loc spectacolul "La Traviata".

Spectacolele lui Tudor Gheorghe au loc, aproape de fiecare data, cu casa inchisa.

Ar fi pacat sa ratezi cantecele lautaresti din spectacolul "Mahalaua Mon Amour", ce va avea loc la Sala Palatului, incepand cu ora 19.00, mai ales ca maestrul va fi acompaniat pe scena de un taraf veritabil.

Iar artistul nu se dezminte, aducand in fata publicului melodii indragite, cum ar fi "Inel, inel de aur", "Gropare deschide mormantul", "La chilia-n port" sau "Foaie verde mar domnesc".

Tudor Gheorghe declara: "'Mahalaua Mon Amour' va completa un ciclu de restituiri muzicale pe care l-am propus tinerilor si nu numai, in cele trei spectacole de muzica populara din perioada interbelica si cele doua cu muzica usoara a aceleiasi perioade in care ilustram, intr-un fel, o parte din viata spirituala din acea vreme.

Lipsea insa ceva din tabloul pe care am incercat sa-l conturez.
Cantasem muzica satelor si oraselor, mai exact pe cea din localurile din centrul oraselor reprezentate de Moscopol, Titi Botez si Cristian Vasile. Acum va propun o altfel de muzica, ba chiar mai mult, o stare muzicala a unei lumi speciale, o lume a mahalalelor, o lume a durerii si a bucuriei, spre o mai dreapta cinstire a domnilor lautari: Zavaidoc, Gheorghe Motoi, Faramita Lambru, Dona Siminica, Romica Puceanu etc.".


Spectacolul "Mahalaua Mon Amour" - Tudor Gheorghe

Locatie: Sala Palatului (Str.
Ion Campineanu nr. 28)
Data: 8 aprilie 2009
Ora: 19.00
Pret bilete: variaza in functie de categoria de loc: V.I.P. - 120 lei, Cat. 1 - 100 lei, Cat. 2 - 80 lei, Cat. 3 - 60 lei, Cat. 4 - 40 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod