Miercuri mergem in cautarea lui Mitica

La mijloc de saptamana mergem la un concert, la un atelier de creatie si la o petrecere... Avem destula energie pentru toate, nu-i asa? Iata recomandarile mele pentru miercuri, 24 iunie:
La mijloc de saptamana mergem la un concert, la un atelier de creatie si la o petrecere... Avem destula energie pentru toate, nu-i asa? Iata recomandarile mele pentru miercuri, 24 iunie:

Concert Act & Highlight Kenosis


Locatie: Downstairs
Ora: 21:00

Highlight Kenosis aduc pe scena metale grele sub chitara lui Matei, imblanzite de vocea Oanei, intr-un blend apreciat nu numai in Romania. Simfonic, progresiv si cald, sound-ul HK creste adrenalina intr-un mod pozitiv.

Formatia ACT va invita la un preludiu al viitorului turneu national.
Piesele de referinta de pe albumul "EXACT", urmate de piese din Motorhead, Pantera si multe altele.

Intrarea 15 lei

Site-ul 1801.ro iti recomanda Jazz Live la Green Hours


Workshop "Cine e Mitica?" (atelier de creatie)


Locatie: Muzeul Bucurestilor - palatul Sutu
Ora: 10:00-18:00

Echipa I love Bucharest te cheama sa te alaturi artistilor plastici, studentilor si copiilor care continua aventura lui "Cine e Mitica?", proiect de arta publica dedicat sarbatoririi a 550 de ani de atestare documentara a Capitalei. Daca ai peste 7 ani si vrei sa lucrezi intr-un mediu creativ si vesel alaturi de artisti, daca vrei sa descoperi o parte din istoria orasului si a oamenilor sai in ultimii 550 de ani, vino si tu la acest atelier de creatie.

Echipa I love Bucharest vine cu materialele, tu vino cu manutele tale.
Vei putea asculta povesti despre Bucuresti si vei primi meditatii cum sa desenezi, sa pictezi, sa modelezi sau sa colezi.

Atelierele de creatie sunt gratuite, iar parintii pot dona o suma in contul proiectului. Creatiile artistilor si copiilor urmeaza sa le descoperim cu totii in Centrul Vechi al capitalei, de Ziua Bucurestilor, prin jocul ce se va termina cu premii si surprize.

Site-ul 1801.ro iti recomanda petrecerile Seara japoneza in Lente,  Route 66 Night la 100 Crossroads si KARAOKE PARTY la Club Maya.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod