Miercuri avem teatru pentru mic si mare

Un concert neobisnuit, piese de teatru si animalute umblarete pentru copii, precum si un curs despre arta de a trai este ceea ce te asteapta pentru miercuri seara. Alege ce-ti place!

Un concert neobisnuit, piese de teatru si animalute umblarete pentru copii, precum si un curs despre arta de a trai este ceea ce te asteapta pentru miercuri seara. Alege ce-ti place!

The Dead Ceasescus


Vive la revolution! Caderea Bastiliei - A punk-rock tragi-comedy in one act

Locatia: Control, Bucuresti
Data: 14 iulie 2010
Ora: 21.00


Daca ti-ai propus sa-ti petreci seara alaturi de familie, iata doua ocazii perfecte care mai mult ca sigur vor fi pe gustul micutilor tai:

 

Animale umblarete in AFI Palace Cotroceni Mega fun


Copiii cu varsta de peste 3 ani se vor putea plimba pe jucarii din plus care intruchipeaza o parte din animalutele pe care copiii sunt obisnuiti sa le intalneasca de obicei la gradina zoologica: zebra, girafa, elefantul, tigrul si ursul panda. Fiind prevazute cu baterii, animalutele se pot deplasa singure in AFI Palace Cotroceni Mega Fun, putand fi puse in miscare prin simpla introducere a unor jetoane.



Cu dimensiunile de 155X80X90 cm, animalutele se deplaseza cu viteza redusa, fiind usor de controlat de catre copii, astfel incat acestia sa se afle permanent in deplina siguranta.

 

Teatru pentru copii in parcul IOR


Miercuri puteti sa vedeti impreuna piesa de teatru "Lampa lui Alladin", dupa o poveste din 1001 nopti, in regia lui Cristian Pepino si muzica realizata de Dan Balan. Distributie: Marin Fagu/ Viorel Ionescu, Mihai Dumitrescu/ Ioan Brancu, Cristian Mitescu, Gratiela Ene/ Angela Filipescu, Alina Teianu/ Georgiana Dinescu, Roxana Visan/ Ioana Chelaru Popovici, Radu Moldovan/ Adrian Lefter.

Locatia: Parcul IOR (Alexandru Ioan Cuza)
Data: 13 iulie - 25 iulie 2010
Ora: 10.00
Pret bilete copii: 10 lei, Bilete Adulti: 12 lei

 

Teatru "Nu uman no crai"


Teatrul de Arta Bucuresti prezinta piesa de teatru "No uman no crai", o solutie relaxanta pentru seara de miercuri. Ii poti vedea pe actorii Marius Cordos, George Constantinescu si Vlad Popescu interpretand piesa, in regia lui Marius Cordos.

Locatia: Old City, Bucuresti
Data: 14 iulie 2010
Ora: 21.30

 

Conferinta "Arta de a trai"


La ceainaria Serendipity poti sa descoperi arta de a trai in cadrul programului de cursuri "Arta de a trai" - unul din cele mai de succes programe de eliberare a stresului si de dezvoltare personala, disponibil astazi in lume. Acest curs este destinat in principal oamenilor activi, dornici sa-si imbunatateasca performantele pe plan profesional, dar si in cautarea echilibrului optim fizic, psihic si emotional.

Locatia: Serendipity, Bucuresti
Data: 14 iulie 2010
Ora: 19.00

13 Iulie 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod