Masturbarea și usturoiul, secretele unei vieți fericite

Dragostea față de sine, usturoiul crud și iarba (din când în când) sunt secretele unei vieți îndelungate și fericite, după cum susține Betty Dodson la 85 de ani, o veterană a seminariilor

Dragostea față de sine, usturoiul crud și iarba (din când în când) sunt secretele unei vieți îndelungate și fericite, după cum susține Betty Dodson la 85 de ani, o veterană a seminariilor despre masturbare din New York, intervievată recent de The Guardian.

Betty trăiește în continuare în apartamentul newyorkez în care găzduia, în anii 60 adevărate orgii sexuale în care femeile în special erau invitate să se descopere și să se iubească pe ele însele și să nu aștepte asta de la bărbați.

Împreună cu Carlin Ross, o fostă avocată care a intervievat-o și a sfârșit prin a-i fi parteneră de business, Betty și-a relansat de curând seminariile, chiar și la vârsta asta înaintată - la care arată uimitor conform fotografiilor publicate de ziarul britanic - și spune că și-a cunoscut perechea sexuală la 37 de ani (după un divorț), dar a avut parte de cea mai bună etapă sexuală din viața ei chiar la 70 de ani, când a inițiat și antrenat în amor un tip de 20 și ceva de ani.
După zece ani a decis să-l lase să plece, „trebuie să-i lași să plece pe cei tineri, nu vrei să devii Hugh Hefner”, a declarat ironică Betty, cu aluzie la celebrul „tată” al tinerelor playmate.

Betty consideră că principalul dușman al fericirii femeilor este chiar feminismul și faptul că feministele se tem/se feresc de sex și nu se cunosc suficient de bine pe ele însele, ci încearcă permanent să facă și să ghicească ce le place în pat pertenerilor lor. „Problema e că femeile sunt dependente de dragostea romantică.

Este cel mai puternic drog din lume și din cauza lui facem greșeli care durează toată viața”, spune Betty Dodson. Ea nu crede în monogamie: „Te măriți, renunți la sex. Poți conta pe asta!”, conchide Betty, care dă și rețeta vieții ei îndelungate și mulțumitoare: masturbarea, usturoiul crud și... iarba ;)

dollores-benezic
dollores-benezic
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod