Marti avem teatru, film si party!

Saptamana este abia la inceput, iar dupa minivacanta de 1 Mai, cred si eu ca nu prea ai chef de stat la birou... Tocmai de aceea, ne-am gandit sa iti dam o mana de ajutor si sa iti propunem mai multe alternative pentru petrecerea timpului liber, poate-poate uiti ca maine este o noua zi de munca... Pentru seara de 5 mai, ai in program piesa de teatru "Fir'mituri", de la Green Hours, mult asteptatul film al lui Hugh Jackman, "X-Men de la Origini: Wolverine", si un party de milioane in clubul Suburbia, Sub-a-dub.
Saptamana este abia la inceput, iar dupa minivacanta de 1 Mai, cred si eu ca nu prea ai chef de stat la birou... Tocmai de aceea, ne-am gandit sa iti dam o mana de ajutor si sa iti propunem mai multe alternative pentru petrecerea timpului liber, poate-poate uiti ca maine este o noua zi de munca...

Pentru seara de 5 mai, ai in program piesa de teatru "Fir'mituri", de la Green Hours, mult asteptatul film al lui Hugh Jackman, "X-Men de la Origini: Wolverine", si un party de milioane in clubul Suburbia, Sub-a-dub.

Incepand cu ora 20.00, la Green Hours se pune in scena piesa de teatru "Fir'mituri", de Lia Bugnar.
Din distributia spectacolului fac parte: Dorina Chiriac, Mihaela Mihaescu, Lia Bugnar, Vlad Ivanov si Otto (von Otterle). Vei avea parte de un regal actoricesc si o seara de exceptie!

Piesa de teatru "Fir'mituri", de Lia Bugnar
Regia: Dorina Chiriac
Scenografie: Dragos Buhagiar
Muzica: Vlaicu Golcea
Cu: Dorina Chiriac, Mihaela Mihaescu, Lia Bugnar, Vlad Ivanov si Otto (von Otterle)
Locatie: Green Hours (Calea Victoriei nr. 120)
Data: marti, 5 mai 2009
Ora: 20.00
Pret bilete: 15 lei, 10 lei (redus)

Productia cinematografica "X-Men de la Origini: Wolverine" ("X-Men Origins: Wolverine"), regizata de Gavin Hood, reprezinta unul dintre cele mai asteptate filme ale acestui an.
Actorul Hugh Jackman, desemnat Cel mai sexy barbat in viata, este exact ceea ce ti-ai dori sa vezi intr-o pelicula cu super eroi: un mutant rebel si extrem de atragator. Scene de bataie si numeroase efecte speciale, foarte bine realizate.

Wolverine, unul dintre cele mai populare personaje din seria "X-Men", are parte de propriul sau film. Prequel al celebrei serii, filmul prezinta aventurile mutantului cu uimitoare puteri regenerative, inainte de a-l intalni pe profesorul telepat Charles Xavier. Wolverine (sau Logan) porneste in cautarea propriului trecut si a originii uimitoarelor sale puteri.

Filmul ruleaza la cinematografele bucurestene Movieplex Cinema Plaza, The Light Cinemas, CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Cityplex si Starplex, Cinema City Cluj si Odeon Cineplex - Cluj si Cinema City - Iasi.
Descopera mai multe detalii pe site-ul Cinemagia.ro.

Film "X-Men de la Origini: Wolverine" ("X-Men Origins: Wolverine")

Gen: Actiune, Fantastic, SF, Thriller
Regia: Gavin Hood
Cu: Ryan Reynolds, Hugh Jackman
Locatie: Movieplex Cinema Plaza, The Light Cinemas, CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Cityplex si Starplex, Cinema City Cluj si Odeon Cineplex - Cluj si Cinema City - Iasi. Click aici pentru programul complet.
Data: marti, 5 mai 2009

Seara poate continua cu o petrecere pe cinste, in clubul Suburbia. La aceasta noua editie Sub-a-dub, Ionut (ex Sizzar) revine cu forte proaspete. Line-up-ul este asigurat de:

Clipstics: 21.00-23.00
Kevlar: 23.00-00.30
Katalepsys: 00.30-02.00
Killovolt: 02.00-03.30
B2B3B4B: 03.00-05.00

Party Sub-a-dub
Locatie: Club Suburbia (Str.
Selari nr. 19)
Data: marti, 5 mai 2009
Ora: 21.00
Pret bilet: 5 lei

Site-ul 1801.ro iti recomanda si evenimentul: Parisina D'Este - Premiera SEOB - Opera in concert.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod