Maine, hai la teatru si concert!

In Laptaria lui Enache se joaca Hell de Lolita Pille, piesa adaptata si regizata de Chris Simion. Este o poveste de dragoste dincolo de droguri, sex si viata de noapte, dar nu te astepta la un spectacol didactic si clasic.

Pe scena, patru tineri, copii de bani gata, isi schimba existenta profitand din plin de droguri, sex si viata de noapte in cluburi de fite. Pentru scurt timp, doi dintre ei, Hell (Antoaneta Cojocaru) si Andrea (Cristi Iacob) se indragostesc. Viata lor capata un sens, le da euforia pe care "prafurile" nu le-au dat-o niciodata.

De frica insa, se despart si revin la vechile vicii. "Liniutele" prizate acum nu mai au nicio putere. Mama lui Hell (Adriana Trandafir), tatal (Orodel Olaru), prietenele Chloe (Gabriela Iacob) si Sibylle (Ela Ionescu), Gabriel Fatu in rolul de peste te asteapta sa ii cunosti. Oricand destinul lor, poate fi al tau!

De te-ai duce sa vezi Hell? Pentru ca este un spectacol de teatru modern, foloseste mijloace scenice, precum cuvant, arta video, coregrafie si muzica, iar scopul acestui spectacol nu este sa-ti placa, ci sa te miste!

  • Se joaca maine, 13 ianuarie, ora 19:00, in Laptaria lu’ Enache.
  • Pretul unui bilet este de 25 lei.

 
Tot maine, dar de la ora 20.30, poti merge la un concert Karma in clubul "100 Crossroads" (Calea Mosilor, nr. 100, aproape de intersectia cu Hristo Botev).

Nu uita sa iti iei toti prietenii, dar nu inainte de a face rezervari la 0727.362.142 sau 0745.250.339.  

12 Ianuarie 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod