Lansarea cartii "Omul negru" de Tudor Cretu

Libraria Carturesti-Mercy din Timisoara gazduieste joi, 6 martie, ora 19.00, lansarea romanului "Omul negru" de Tudor Cretu. Evenimentul marcheaza "botezul" autorului ca romancier, Tudor Cretu fiind cunoscut mai degraba ca poet si jurnalist.

Ii vor fi alaturi Adriana Babeti, Viorel Marineasa si Daniel Vighi, cel care recomanda "Omul negru" ca pe "un roman de calitate, un ghid despre cum e sa fii singur in postmodernitate".

Tema romanului este solitudinea ca experienta carcerala si alienanta, "Omul negru" aducand pe lume un nou romancier si prin el un nou personaj: pe Emil Aderca, calculatoristul pasionat de arte martiale, avand pe post de constiinta imaginea de pe desktop a omului in costum de ninja, si pe o imaginara Angelina Jolie ca interlocutor interior. Romanul nu este atat de desprins de realitate precum suna pentru ca, in final, realitatea apare ca suma tuturor incongruentelor noastre.

Autorul si invitatii sai va asteapta in atmosfera primitoare a ceainariei Carturesti de pe Mercy pentru a petrece o seara in compania literaturii tinere.

Lansarea cartii "Omul negru" de Tudor Cretu
Editura Cartea Romaneasca
Joi, 6 martie, ora 19.00
Libraria Carturesti-Mercy, Timisoara (Strada Mercy nr. 7)

Aboneaza-te la newsletterul de surprize
Clic aici pentru a fi mereu la curent cu serviciile nou lansate sau cu premiile oferite.

>print
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod